Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

Sommerkos i Lillesand.Kom nettopp inn etter en hard treningsøkt i skog og mark, og litt sol-slikking. Er så utrolig deilig å bare sole seg og nyte livet 100% uten å tenke på jobb eller andre ting. Tror jeg skal flykte fra Stavanger litt oftere! :) Btw det vi trente med ute var egenlagt medisinball av sand og poser, slynge, og så brukte vi håndkler til Yoga. Hærlig!! :)

 

Skal dere noe kjekt i dag? :)

 • Helt ærlig.  Haha, skulle liksom ha en 30days challenge, men ble bare en 2dagers tydligvis Ble plutselig really busy så jeg får begynne på nytt igjen i think. Kan ikke love at det blir så sykt awesome, menmen, bare jeg legger ut masse bilder så blir alt bra ;) Er forresten i Grimstad/Lillesand og ser på lillebror som sykler NM her nede, kjempespennende! I går var det fellestart og i morgen blir det lagtempo, kom å se ;) HEIA StavangerSK!!

  Legger snart ut innlegg om challengetingen dag 3 eller noe? ;)

  Stikker til sentrum nå, adios

 • Reiser til Tønsberg i morgen for å se på sykkel-løp.(og for i chille)  Tønsberg skal bli kos ass, vi skal bo i ett hus ved sjøen og jeg tror vi er nærme sentrum. Jeg håper det går ann å shoppe der, altså sånne butikker med klær (ikke grønnsaker og mat).  De som blir med på turen er jo mamma, pappa, markus (lillebror) og Frank. Vi reiser ned dit fordi Markus skal sykle løp. Tror det heter "Tønsberg fire dagers" eller noe. Det er 2 år siden sist jeg var der og så på Markus som syklet, da var han veldig flink, så jeg tror at i år blir han knall god! Satser på at han vinner hele greia :)

  Markus Chiller'n!  Shittefy

 • Stikkord:
  Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits