Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

21årsdagen minHar hatt en kjempeflott helg med gaver, feiringer og muffins:) er så utrolig kjekt å få litt ekstra oppmerksomhet av og til.

Dagen min 7/9 feiret jeg med venner på fredag og familien i går. Fikk mange flotte gaver. Av mamma og pappa fikk jeg en bok, snop og en del penger til lappen, av lillebror fikk jeg champis, av tante Lene fikk jeg en "tantedag" da skal vi spise på restaurant, gå på kino og kose oss hele dagen, av tante Ako fikk jeg en vase og en kopp:) heldige meg!

Fikk roser og Champis av han her<3

Av søteste Silje fikk jeg et utrolig søtt bilde som jeg bare elsker :)

 • Bitches love cake!  Ikke lenge til 21årsdagen min nå, tenkte egentlig å droppe å feire i år fordi jeg føler meg så altfor gammel å det er jo ikke gøy å bli påminnet om at man snart ikke kan leke med søte jenteleker lenger, hva skal jeg gjøre uten Pinkie Pie likssom? Neida, den søte lille rosa ponnyen min går ingen steder og jeg skal feire bursdagen min. Dette er jo en dag hvor en enkelt person (altså meg) får litt ekstra oppmerksomheten for en dag:) hehe, høres jeg litt egoistisk ut nå eller? Uansett en annen ting som er så fint med bursdager er at jeg man feire den sammen med gode venner og familie. Jeg skal ha buddiene mine på vors en dag i helga, og så blir det byen etterpå. Kanskje jeg prøver meg på noen Gele shots også? hmm..og så må jeg lage KAKE <3


   

 • Snart 19 !  Bare noen få dager igjen til 19årsdagen min. Har egentlig bursdag på fredagen som kommer, men velger å feire den på lørdagen sammen med friends! Blir sikkert kjempekos, jeg skal lage Gelé Shots, muffins, kjøpe inn snop og chips. Ska logså ha høy musikk,, så dette blir nok bra!

  Btw som dere sikkert har merket så har jeg ikke blogget så mye i det siste, planen var egentlig å slutte for godt,,, men savner jo litt å blogge så jeg skal begynne litt forsiktig igjen. Har blogget nesten hver dag i to år så det er litt rart å bare slutte sånn "pang",, Men tenkte jeg kunne starte med å legge ut litt bilder og forskjellige historier fra sommeren, hvis det høres interresant ut? :)

   

  Ha en superfin dag videre peepz!


   

   

      

   

 • Om jenta som driver bloggen.  ABOUT THIS GIRL!  ♥

  (innlegget ble redigert 3 oktober 2016)

  Jeg heter Miriam, født 7/9-93, bor i regnfulle Stavanger sammen med familien. Studerer påbygg.

  Som person er jeg snill, sprudlendes og kreativ jente. Hvis jeg skulle beskrevet meg selv med ett ord ville det vært Duracell Kanin og Dramaqueen.

  Bloggnavnet:

  Shittefy er et ord som jeg fant opp i 10ende klasse, og dette ble tatt mye i bruk gjennom årene, ordet er en kombinasjon av Shit og Fy (f*ck). Ofte brukt i stressendes situasjoner, men bloggen er ikke noe stress da, den fikk navnet fordi det er noe personlig i det som er meg på en måte. :) Blogger litt av og til på den nyere bloggen min miriamwaage.blogg.no


   


   

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits