Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

Borte bra, men hjemme best ;)Jeg føler meg skam sliten etter Nice turen, vi gikk langt hver eneste fuckings dag (utenom når vi var å stranda å bada.), men det var verdt det ;) vi fikk jo se mange ting + jeg kjøpte meg nye lær som jeg er veldig fornøyd med selv.

Btw jeg har jo ikke blogget noe serlig i ferien så jeg bare putter inn noen bilder her jeg♥ :)Båten bak meg heter Sea Force One eller noe sånt ;) 


Markus står med en kul bil.. :)Mens jeg står med en Guuuuul BIIIIL :D

Den russisk-ortodokse St. Nicolas-katedralen i Nice


"I am the champion my frieeeeend (8)":DDMarkus spiser reker fra Madagaskar, de er faen Verdens beste reker!

Her er vi på shoppingtur :)Klærne jeg kjøpte :)


Kommer til å savne Nice!♥

 • Nice iDag+iGår  I dag har jeg vært på stranden igjen + på et kjøpesenter som er det største i Nice, der kjøpte jeg en hel bærepose med snop oppi.. Jeg elsker snop så nå gleder jeg meg til å komme meg hjem til Norge slik at jeg skal få spise det(får ikke lov å spise det her i siden jeg lovet pappa at hvis jeg fikk kjøpe snop så skulle jeg ikke spise det før jeg var i Norge igjen, men jeg har vært tyv å stjelt en slikkepinne fra den ene snopeposen..moahahaha!!>:) )

  Hmm... i går var jeg forresten i gamlebyen i Nice og så stakk vi på restaurant på kvelden. Før vi dro til gamlebyen ville mamma leke frisør, så hun klippet pannleugg på meg -.-  men heldigvis kan jeg gjemme den bak skråluggen min :)


  POOOOOOOOOOSE!  Weee!!! :D  Fikk en flue i håret.. :S  Fina grisefjeset  Jeg er faen så tøff!! DAAAIM!!

   

 • Nice er digg!!!  I dag har jeg badet i sjøen og solt meg såå nå er jeg blitt brun!(det er 24grader her i Nice btw)  Jeg elsker denne plassen her, men synd at Franskmennene suger i engelsk -.- Å i dag så fikk jeg rått eg på Spagetti Carbonaraen min, det smakte piss!!! ogogog stranden er faktisk lagt av runde steiner, ikke god myk sand. Så når jeg skulel gå ned til sjøen så fikk jeg skam vondt i beina. Btw flyturen til Nice tok hundre år, vi tok flyet til Amsterdam og så måtte vi bytte til et annet fly som skulle til Nice. Flyet som gikk fra Amsterdam var veldig lite, og det var bare to seter på hver rad akkurat som i en buss.

  Litt bilder fra Nice til nå:   Flyet på vei til Amsterdam.


  Gratis ting vi fikk på flyet
  Meg og Mamma har det kjekt på flyturen :)


  Flyplassen i Amsterdam, det står "Pet" på søppeldunken. :D


  Drar ut kinnet på mannen :)


  Det lille flyet som fløy oss til Nice :)  Fremme på hotellet.


  FROOOOOKOST!!!! :DDDD


  Klar til å gå til sjøen! (ser skam trøtt ut)  Stranden.... Den er evig vond å ligge på..


  Badet ca. 2 timer i strekk og så tok jeg 1time pause å så badet jeg i 1 time til etter det.


  Steinslottet jeg og Markus lagte. :)

  (btw det er noen irriterendes folk som sitter ved siden av meg nå, så har websamtale på høytaler og de snakker ett annet språk-.- syns de burde hatt sånne øreting i ørene heller..)

   

  Men nå må jeg gå, skal stelle meg litt før jeg stikker å sjekker ut plassen her :)

  Snakkis♥

   

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits