Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ 2012 Bilder 30DaysCh.

hjemme igjen :)Etter en lang dag med reise har jeg endelig komt meg hjem. Det er faktisk ganske så greit å være hjemme, kan endelig sove godt om nettene igjen (sengene på hotellet var som asfalt.) :)
Tenkte å slenge ut noen bilder fra ferien jeg, men bildene blir bare vendt opp ned så jeg dropper det å legger ut i morgen heller. ;)

De få bildene jeg greide å legge ut:

 • Siste kveld her i Egypt.  Reiser hjem til kalde Norge i morgen tidlig,, føler tiden her nede har gått så utrolig fort! Men jeg har kost meg kjempe  masse. Dagene har vært late, så det blir trening for fullt når jeg kommer hjem. Har "trent" litt her nede: svømt, danset på diskotek, danset salsa og slik på scenen (ble plukket opp at underholdningsfolkene). Da jeg danset på scenen med de andre damene/jentene som ble plukket ut, greide jeg selvfølgelig danse så "villt" at jeg fikk flis i foten, men siden vi var midt i dansen kunne jeg ikke stoppe for å ta den ut, så nå ligger den der inni og koser seg. Så nå har jeg en suvenir med meg hjem fra Egypt :)

   Q: Har dere noen gang vært i Egypt? Og hvor? :)

  Adios!


      
 • Koser meg på ferie :)!  Fikk lyst til å koseblogge for en gangs skyld :) har en uke fri fra jobb nå, så da fant jeg ut at jeg ville ta meg en hopp-på chartertur til Egypt :) Åååå som jeg koser meg her nede med all inclusive, god service, solen, stranden, cocktails og masse god mat... jeg tipper at når jeg og mamma skal hjem igjen så kommer vi til å rulle inn på flyet. hihi :) Tror faktisk jeg kommer til å blogge mer senere, så vi snakkes :)

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits