Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ 2012 Bilder 30DaysCh.

Spontan bytur.Heeeei verden!

Fikk sånn plutselig lyst å ta meg en tur ut på byen og bare nyte livet,, så nå sitter jeg her med den herlige kirsebærvinen min og koser meg, Vegard sitter ved siden av og slurper litt på blanding-drikken sin som jeg synes smaker bæææsj. :) hihi, hvordan er deres kveld da? ;* • SommerHøst  Elsker at det fortsatt er sol og varmt selv om det er høst og bladene skulle ha ligget tett i tett på bakken. Er så utrolig deilig å gå ut uten jakke og vise alle det kule antrekket som pleier å være gjemt under den dune vinterjakka.

  Hva synes dere?

  #høst #sol #varmt

 • Grafer å sånn.  Skal ta eksamen i matematikk i november som privatist, så nå er det full jobbing med grafer, likninger, prosent og mye mer. Har meldt meg på mattekurs slik at jeg faktisk skal forstå noe av dette her. Følte at jeg var superflink helt til vi begynte med GeoGebra (superstress, selv om læreren mener at dette er superenkelt). Og jeg som synes at det er så mye kjekkere å lage grafer for hånd, slik at jeg kan bruke forskjellige farger og vise utregningen.

 • Pakke i posten.  På Palmesus i sommer var det en Nelly stand hvor di 30 første som møtte opp der klokken 17:00 vant et par sko og fikk servert snacks og drikke. :) Hadde egentlig satt disse skoene på siste plass på ønskelista fordi jeg synes di var for grå.. men di var faktisk litt kule når jeg fikk dem i posten, så er ganske fornøyd. JEg og Silje fikk helt like sko, så nå blir vi twins på byen ;)

  Takk Nelly.no! :)  #nelly #sko #diamanter #nelly10years

   

 • Kjekk, men drittsekk.  Er så utrolig hekta på å lese bøker, blir superglad når jeg holder en ny bok i hånden. Får faktisk samme følelse når jeg kjøper et par nye lekre sko. Kjenner det kribler i hendene når jeg holder boken i hånden og skal åpne den for første gang. Jeg finner fram til den flotte sofakoken min, fyrer på med litt høy kul musikk og tar fram boken å leser den ut på en.. to.. tre.

  For øyeblikket leser jeg "Kjekk, men drittsekk" Noen andre som har lest denne og di andre "kjekk, men.." bøkene? Hva synes dere? Jeg elsker denne bokserien, den er full av humor og jeg ler høyt når jeg leser dem.

  Btw har nettopp kjøpt noen flere bøker til som skal leses:

  - Pretty Little Liars serien
  - Gone
  - Mysteriet i Mercy Close
  - Og så må jeg lese ferdig Game of Thrones. Har lest to av bøkene til nå. Det er veldig mye tungt stoff på en måte, så tok meg en liten pause før jeg starter igjen etter å ha lest  ferdig bøkene oppforbi:)
 • #latter#palmesus#minner  Har sett igjennom alle di flotte bildene som ble tatt i sommer. Ler litt fordi det er så mange gode minner man kommer frem:) tenkte å ha et lite bildedryss, mest for at jeg selv elsker å se på bilder på bloggen, og "bla" tilbake om noen måneder/år ;)

  Herlige vaulen:)

   

  Tull, tøys og byturer.

  #Palmesus14, var en fantastisk opplevelse! Selv om været ikke var helt på vår side koste vi oss gløgg og hadde det kjempemorsomt. Bodde på Scandic Bystranda, så var ikke langt å gå for oss til stranda, og vi slapp å bruke utedoene :D Det var jeg å  Silje som reiste bort. Håper på å gjøre det samme neste år også. Det var så gøy å danse og drikke til Jason Derulo, Icona Pop, Klingande, Bernhoft, Kelis og m.m :) 

  21årsdagen min<3

  Gårsdagens strandtur:)

  #Girlsnightout #venner #sommer #bursdag #yolo #heipåverden ;)

 • 21årsdagen min  Har hatt en kjempeflott helg med gaver, feiringer og muffins:) er så utrolig kjekt å få litt ekstra oppmerksomhet av og til.

  Dagen min 7/9 feiret jeg med venner på fredag og familien i går. Fikk mange flotte gaver. Av mamma og pappa fikk jeg en bok, snop og en del penger til lappen, av lillebror fikk jeg champis, av tante Lene fikk jeg en "tantedag" da skal vi spise på restaurant, gå på kino og kose oss hele dagen, av tante Ako fikk jeg en vase og en kopp:) heldige meg!

  Fikk roser og Champis av han her<3

  Av søteste Silje fikk jeg et utrolig søtt bilde som jeg bare elsker :)

 • Bitches love cake!  Ikke lenge til 21årsdagen min nå, tenkte egentlig å droppe å feire i år fordi jeg føler meg så altfor gammel å det er jo ikke gøy å bli påminnet om at man snart ikke kan leke med søte jenteleker lenger, hva skal jeg gjøre uten Pinkie Pie likssom? Neida, den søte lille rosa ponnyen min går ingen steder og jeg skal feire bursdagen min. Dette er jo en dag hvor en enkelt person (altså meg) får litt ekstra oppmerksomheten for en dag:) hehe, høres jeg litt egoistisk ut nå eller? Uansett en annen ting som er så fint med bursdager er at jeg man feire den sammen med gode venner og familie. Jeg skal ha buddiene mine på vors en dag i helga, og så blir det byen etterpå. Kanskje jeg prøver meg på noen Gele shots også? hmm..og så må jeg lage KAKE <3


   

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits