Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ 2012 Bilder 30DaysCh.

Innkjøp MacBook Pro+ stereoannlegg til.Fikk bursdagspresang av mamma og pappa pga at jeg snart blir 18 år, så da stakk vi innom Eplehuset i går og kjøpte MacBook Pro med OS X Lion + Bose Companion 5 (stereoanlegg) som hører til! Er superhappy, skal også få en 32 tommers flatskjerm så jeg kan ha på rommet mitt ;)

 legger ut bilde senere :)

 • Planlagt innkjøp: Russeklær  Har planlagt å kjøpe grunnpakken på russ.no, har allerede funnet ut hva jeg skal kjøpe å sånt. Så nå er det bare til å måle meg for å finne ut hvilken størrelse jeg skal ha og så bestilelr jeg. Får den billigste grunnpakken til 299,- hvis jeg kjøper før 16 sept, har ikke lyst på den store pakken til 399,- , grunnen til dette er at jeg trenger ikke 3 par briller, russeårbok, russens fellesbilde eller 10pk kondomer, det blir bare sløsing av penger synes jeg.

  I den lille grunnpakken får jeg:

  • Valgfri russebokse
  • Russelue
  • Tekstiltusj
  • Russelappen
  • Russepasset
  • 900 russekort
  • Russefløyte

  Skal også kjøpe strykesett men det gjør jeg senere for det er ikke noe tilbud på dem akkurat nå, å orker ikke stress :p

  Denne buksen skal jeg ha, den har et hjerte forran :))

   

  Her er det jeg skal kjøpe utenom grunnpakken:

  flaggsko 199,-

  Småtingspakke 99,-  Teddy Fleece Flagg Lysblå 449,-


 • Da var landstreff billetten i boks!  Fikk kjøpt meg billett til landstreffet i Stavanger, gleder meg allerede! :D

   

 • Planer for mitt bursdagsvors.  Blir 18år den 7 september, så nå har jeg allerede planlagt festen osv.. :)  Før det blir fest så skal jeg, mamma og Frank male hele kjelleren grå slik at den blir fin og ny til festen. Skal også shoppe drikke til meg selv, det blir nok Bacardi Breezer (liker veldig godt fargene) :) Etter bursdagsvorset mitt har jeg planlagt å sjekke ut bylivet i Stavanger, blir sikkert kjekt det! :D

  Denne helgen blir det nok maling på meg, men før det skal jeg hjelpe til på det RødeKors sitt barnediskotek ;)

   

  SE PÅ FARGENE! De er så digge! :D  fant bilde på en facebook gruppe eller noe :p

   

  Tror jeg skal ha på meg denne kjolen her, men er ikke sikker: • Tegning av et skip.  Tegnet en tegning av en skip i går på skolen (kjedet meg litt i timen) :p • Et tonn med bøker.  Fikk bøker på skolen i dag, de veier drit mye + er tykke, og disse skal jeg bære i sekken min hver dag i mange, mange, mange måneder. Vi fikk også litt info i dag om hvor mange som faktisk består eksamen på påbygg (det var 35% i fjor som bestod). Jeg har også snakt litt mere med de i klassen min, kjekke folk :)

  SE HER ER FROKOSTEN MIN, deilig ikke sant? Når dere har bladd forbi bildet av den "deilige" frokosten så kan dere se hvor mange bøker jeg har.. Får vondt i ryggen bare av å se på dem :S  Emma skriver navnet mitt i bøkene mine, det er slik alle venninner burde være! :)


  

  
  
  
  
  

  

 • KalkulatorShopping og andre ting.  Til helgen må jeg stikke å shoppe utstyr til skolen, stakkars meg. Det er jo skam dyrt, å læreren forlanger at vi skal ha en kalkulator til 990kroner. Er ikke det dyrt så vet ikke jeg? En jævla kalkis likssom, hvis jeg skal ha ny så må den være ROSA. Har en Casio som jeg kjøpte i 1SS, men den er visst ikke brukbar der fordi den mangler masse funskjoner osv.., rosa bokbind, og så må jeg kjøpe en perm til papirer og det betyr en sånn skrivebok med linje + ruteark.
  Å en ting til før jeg stopper å skrive: ALLT SKAL VÆRE ROSA! :) kjøper ikke noe hvis det ikke har "min" farge ;)
  DENNE HER SKAL JEG KJØPE, den er i TI-84 serien ;)


  (bilde fant jeg på en kalkulator side)
  

   

 • Dagens Søte Innkjøp  Var å shoppet i dag for min EGNE penger! Sjokkerendes altså,.. til normalt pleier jeg å få penger fra mamma og pappa, men denne gang mente de at jeg hadde kjøpt så mye i sommer at de ikke ville finansiere mi tur til Stavanger sentrum!Yeye, fikk i hvertfall kjøpt meg noe fint da :)  

  

 • Slik ble håret.  Frisøren var faktisk veldig flink og greide å bleike det rett + kaste i andre farger som skulle være i slik at det ble blondt, fikk til og med tips og kur i det slik at jeg ikke skulle få tørt og livløst hår ;)
  Sååå slik ble resultatet:  

 • Skal til frisøren snart.  Har bestilt time hos frisøren klokken 14:00 i dag, gleder meg sick mye til å få fjernet den stygge etterveksten på ca. 5 cm :S Må jo se litt bra ut til skolen begynner vet dere ;) Såå i morgen skal jeg mase på mamma om å få penger til å shoppe klær for, trenger NYE klær til skolen og. :p
  Yeye, håper ikke jeg får rosa hår denne gangen slik jeg fikk en gang da jeg gikk til en lærling. Skal til en lærling i dag skjønner dere, så jeg er litt nervøs fordi hun vett jo ingenting om håret mitt! Jaja, får håpe på at hun vet hva hun gjør :)

  Så snakkes folks! ;)  

 • Shittefy på forsiden til blogg.no?  Var nettopp på forsiden til blogg.no å la merke til dette her:


  stemmer det? :p

 • Hjelp! Tror antiviruset klikker!  Noen som kan si hva dette betyr? legger ut bilde så dere kan se:

     

 • Header forslag.  Har laget mange headere til bloggen min, har lyst til å skifte den jeg har nå, men jeg skal vente en liten stund til til jeg lager den PERFEKTE headeren. Legger ut noen avde jeg har laget til nå. Kommer nok flere etter hvert :p


  Denne har jeg nå.
  

 • Yeah!  LOOOOOOLCAM! :)
  

 • Genialt!  Var på youtube og sjekket ut Glee - Friday (Rebecca Black Cover), så ser jeg på kommentarene, å jeg må bare si at jeg digget denne her:

  "Lady Gaga taught me Its okay 2 be different

  Ke$ha taught me 2 be myself and not care what anyone else thinks

  Bruno Mars taught me 2 do anything for that one person I love

  Eminem taught me that life is hard but you can make it through

  Taylor Swift taught me not every person is going to treat me right

  Michael Jackson taught me to always love the people around me

  BUT most importantly:

  Rebecca Black taught me the days of the week."

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits