Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ 2012 Bilder 30DaysCh.

OMG!!Nå er det snart skole, jeg gleder meg faktisk... Jeg har vært på shopping å kjøpt mange nye klær som jeg skal bruke, neglene mine er lakkert fint og håret mitt er fikst for jeg har vært hos frisøren, så nå er jeg klar til skole!
MEN  jeg har ett lite problem og det er at jeg ikke vet hvilke klær jeg skal ha på meg :/ Jeg har tenkt i hele dag, men finner ikke ut..

Legger ut litt bilder av forberedelsene jeg har gjort før skolen:

Shoppet.. :)Hos frisøren.


Dette er klærne jeg vurderer og gå med.


Dette er de andre jeg vurderer å gå med..


 • Endelig funnet et hvem jeg skal gå i klasse med!!  I dag var jeg inne på itslearning på skolarena for å se om lærerene har oppdatert siden. Den var helt oppdatert og jeg fant ut at jeg går i klasse 2SSA, det er bare 15 stk i klassen: 13 jenter og 3 gutter.   Silje skal også gå i klassen min, det kommer til å bli kos for da kan vi gjøre de tingene vi har avtalt å gjøre i timen, hvis det blir kjedelig. Jeg så også litt på hvilke fag vi skal ha, de ser jo drid ut. Bare jeg leste over dem tenkte jeg at dette ikke er noe for meg.
  Se da:

  *Engelsk, Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram 

  *Etablering og drift 

  *Norsk, Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram, skriftlig 

  *Norsk, Vg2 yrkesfaglige utdanningsprogram, muntlig

  *Prosjekt til fordypning

  *Salg og markedsføring

  *Samfunnsfag

  *Vertskapsrolle (Høres mest ut som et reiselivsfag)


  Jeg trodde jeg skulle ha litt mer reiseliv i fagene likssom..Det høres jo ut som salg,service og sikkerhets faget..
  Jaja, håper klassen er normal for det er ikkje jeg ♥

 • Har lært ett nytt ord: Thug..  Eller jeg har ikke lært det, men ja.. hmm.. jeg kan i hvertfall late som?? :)
  Bare kopierer det Ole sendte til meg på msn:

   

  Buy thug mugs, tshirts and magnets

  As Tupac defined it, a thug is someone who is going through struggles, has gone through struggles, and continues to live day by day with nothing for them. That person is a thug. and the life they are living is the thug life. A thug is NOT a gangster. Look up gangster and gangsta. Not even CLOSE, my friend.

  "That boy ain't a gangsta, fo'sho'. Look at how he walk


  Fatter enda ikke hva det betyr, selv om det står tror jeg..
  Shittefy

 • Stikkord:

  Tips! Liste over ting du kan gjøre hvis du kjeder deg i bilen.  Topp 10 liste på hva du kan gjøre i bilen når du kjeder deg som faen. I siden jeg skal reise i måren og sitte i bil i mange timer så fant jeg ut noe jeg kan gjøre:

  1. Gul-bil (du slår en annen hvis du ser en GUL bil)
  2. Jeg ser (Hold øyene lukket, så sier en hva dere skal se etter når dere åpner dem igjen. første mann til å se!!)
  3.  Sove
  4. Ha med pc-en og se film.
  5. Ha på høy musikk og syng.
  6. Sende smser til folk.
  7. Framsnakke
  8. Lese blad.
  9. Ehmm.. jaa... spise!!!
  10. Spør hvor lenge der er til du er fremme. (hvert 5 min)


  Sexeh car..♥


  Thihih♥  Shittefy

 • Stikkord:

  The food did survive!!  Jeg greide å lage en vellykket mat. Det smakte helt perfekt, så nå melder jeg meg på et kokkeprogram. Da kommer jeg garantert til å vinne hele driten.. Eller... Nei off,. tror ikke det hadde gått så bra. Jeg og Markus sammarbeidet veldig bra me lagingen av maten. Han fikset potetene og brokolien, mens jeg fikset gulrøttene og sausen(mamma fikset laksen). Mens jeg laget saus fikk jeg Markus til å ta litt bilder av meg. Så plutselig svei sausen seg fordi jeg hadde glemt å ta melk oppi, så jeg sto der og skrek etter hjelp. Da la markus fra seg mobilen min og helte melk oppi. Det skulle være 5dl, men vi stresset noe sykt å fant ikke litermålet så Markus måtte bare helle oppi og satse på at det blei bra. Og det ble det da, men det luktet svidd. Etter allt dette stresset fant jeg en sitron som meg og Markus delte.


  I'm making some..ehhmm.. SAUS!


  måtte bruke en hånd til å røre smøret med og en hånd til å åpne sausposen med.


  Det endelige resultatet.♥
   ♥Shittefy
 • Stikkord:

  "EG? LAGA MIDDAG?! SKJER IKKJE...!"  Okei, det skjer... Jeg ble tvungen til å lage, sååååååå...nå må jeg og lillebror lage middagen sammen. Det blir laks på menyen, håper ikke jeg fucker opp maten nå da, jeg er ekstremt flink til å ødelegge allt fordi jeg er full av uflaks.
  Det var min idè å lage middag, men jeg mente ikke å si det jeg sa da. Lager en liten snakketing om hvordan jeg fant ut at jeg skulle lage middag:

  Mamma: Eg har ein oppgave te dåkkår.
  Meg: LAGA MIDDAG?
  Mamma: Go i idè!
  Meg og Markus: Ååååårh...  Ønsker meg selv lykke til!

  Shittefy
 • Stikkord:

  Reiser til Tønsberg i morgen for å se på sykkel-løp.(og for i chille)  Tønsberg skal bli kos ass, vi skal bo i ett hus ved sjøen og jeg tror vi er nærme sentrum. Jeg håper det går ann å shoppe der, altså sånne butikker med klær (ikke grønnsaker og mat).  De som blir med på turen er jo mamma, pappa, markus (lillebror) og Frank. Vi reiser ned dit fordi Markus skal sykle løp. Tror det heter "Tønsberg fire dagers" eller noe. Det er 2 år siden sist jeg var der og så på Markus som syklet, da var han veldig flink, så jeg tror at i år blir han knall god! Satser på at han vinner hele greia :)

  Markus Chiller'n!  Shittefy

 • Stikkord:
  Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits