Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ 2012 Bilder 30DaysCh.

Day 16: En sang du er skikkelig lei avHar faktisk ikke noen sanger som irriterer meg, men når jeg hører på NRJ så pleier di å dele opp sangene slik at man ikke får høre hele. Sånn som med Let it go og I See Fire. Kan jo faktisk forstå aat di klipper bort litt for noen sanger kan jo vare litt lenge. Det jeg vil frem til er at jeg er skikkelig lei av at NRJ kutter bort deler av sanger.

* En sang som jeg liker derimot er Let It Go, Idina Menzel sin versjon. Den er så utrolig fin og har utrolig flott tekst. :)

Q: Har du en sang du er lei av? Eller liker?

 
 • Day 15: Rommet ditt.  Elsker rommet mitt slik som det er nå. Alle møblene mine er nye, har malt den ene veggen rosa, himmelsenga er på plass, sminkebordet er megalekkert og allt er perfekt. Jeg føler meg som en Prinsesse!

  Q: Synes? Var det søtt og prinsesse-ish? :)
 • Besøk  Silje kan bare ikke få nok av mitt gode selskap, hihi. Blir snacks og jentesnakk i kveld også #fun

  Fulle av energi som vi er så må jo denne kvelden brukes til tull, tøys, sang og dans.

 • Day 14: Noe du er redd for.  Det jeg er mest redd for er at det skal skje noe med noen i familien, ulykker, død eller en annen tragisk hendelse. Familien min betyr allt for meg, i løpet av noen få år nå har det gått bort 4 flotte familiemedlemmer. Nå SKAL det ikke forsvinne noen mer på en utrolig lang stund.♥

   

   

 • #chilldag  Noen dager er det deilig å bare ligge i sengen, snackse litt og se på film/serier. Begynte å se på New Girl for noen dager siden og nå klarer jeg ikke slutte å trykke på "neste" knappen, er blitt helt hekta.

  Q: hva skal dere i dag da?:)

  Duckface.

 • Jentekveld  Snop + film + Silje = Jentekveld!

  Nå skal vi kose oss med film og sladder:) ha en flott kveld videre, but first let me take a selfie..

 • Day 13: Fem ting du ønsker deg  Tenkte å fortsette med 30days challengen som jeg prøvde meg på i høst, men kom meg ikke noe særlig langt før jeg gav opp, hehe. Så nå tenkte jeg å fortsette slik at det ikke blir "hull" i bloggen.

   

  1. Massevis av penger

  Tenk på alt man kan gjøre med penger? Kan bo i et stort hus, reise mye, shoppe som en gal, feste,, man kan rett å slett nesten få hva man vil.

  2. Walk in closet.

  Er ikke dette alle jenters drøm?

   

  3. Lappen og bil.

  Range Rover ♥

  4. Partytur til syden.

  Henger litt etter når det gjelder å reise på party-turer, men skal nok få det til en gang i fremtiden.

  Bildet er fra sommeren´13

  5. Spise alt jeg vil uten å bli feit ;)

   
  Søte Hello Kitty sjokoladeegget mitt.

 • For the first time in forever.  Har hatt en lang og deilig pause fra bloggingen nå, men kjenner at jeg savner det å skrive og legge ut bilder av det jeg opplever. Livet mitt nå føler jeg er helt annerledes, jeg være meg selv uten å forholde meg til kjæreste eller andre ting. Er så kjekt å bare nyte livet å være med vennene mine, har ikke fått nyte friheten på noen år i og med at jeg var i et forhold fra jan 2010- mai 2013. Så fra nå av skal jeg være singel i noen år og ha en kjempeflfott ungdomstid med party, jobb, venner og forhåpentligvis ta meg noen kjekke sydenturer. Men kan jo plutselig være at jeg får type, man vet jo aldri. Høres det ut som en god plan? ;)

  Har forresten farget håret så nå blir det ikke lenger "en blondines hverdag"
 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits