Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ 2012 Bilder 30DaysCh.

Kjekk dag i skitrekket!Reiste til Tjørhomfjellet i morges for å stå på slalom igjen. Var kjempedigg! De kule som reiste opp var meg, mamma og tante :) Vi hadde med oss grill og god mat opp så da vi hadde en liten pause tente vi grillen og kastet innpå med sunne karbonader som var "gode og magre" og salat, nommmm:) Jeg fikk til og med tante og mamma til å danse Harlem Shake nedi den ene bakken (som legges ut på youtube).

Har hatt en AWESOME dag!
 

 • Rydder i klesskapet. :)  Har nå brukt mange timer på å sortere og rydde på plass klær, har brettet dem kjempefint og laget lapper på kurvene som jeg har de forskjellige klesplaggene i. Har ikke lagt dem i skapet mitt ennå, men få gjøre det snart. Så nå er jeg stolt, sliten og klar for film :)

  Har dere hatt en fin dag?


 • Nytt i garderoben :)  Var og shoppet med mamma i går, vi var på Madlasenteret først hvor jeg fant meg en hettegenser, dongerivest og et bandana skjerf på Carlings. Senere gikk vi til byen for å spise mat på Egon og shoppe litt til hvor jeg kjøpte meg smykker og to gensere på BikBok :) Dette er faktisk den 3 shoppingsdagen min denne måneden, har lagt merke te at bank-kortet mitt er så hett at det røyker fra det når jeg skal betale for noe. :)

  Innkjøpet er under Jentedag bildene :)
 • Ut på tur i det fine været. :)  Har vært ute å gått tur i det fine påskeværet, følte meg utrolig sprek etter å ha gått,, men det varte helt til jeg kom hjem og så sjokoladen som lå på stuebordet og ropte på meg "Miriam, spiiiiiis oss.. kom, kom!" å da måtte jeg jo selvfølgelig bort å rote oppi skålen. :)

  Planene videre i påsken er:

  • Jentedag med mamma og morgen, vi skal shoppe og gå på café. Blir kjekt

  • Tirsdag skal jeg kanskje opp i trekket med tante.

  • Onsdag vet jeg ikke helt hva som skjer

  • Torsdag skal jeg til mormor og spise middag med familien. :)

   

  Q: Har dere gjort noe kjekt i dag?
       Eller skal dere noe gøy i påsken? • Sløyfe i håret. :)  For noen dager siden ble min kære hårbøyle med sløyfe på ødelag, men så kreativ som jeg er ødela jeg resten av den for å få tak i bare sløyfen. Fant så noen fliseklemmer og en vanlig klemme, så nå er det blitt en fin vanelig sløyfe som jeg bare kan sette i håret mitt når jeg føler for det. :)

  - Synes? :) • Innkjøp: new shoes  Har vært på shopping i dag med koselige Mathilde :) kjøpte meg noen fine sko fra BikBok. De var litt dyre, men de var fine og verdt det.
  (Blogget med mobilen så vet ikke hvor vellykket innlegget blir)

 • Bestilt nye Clip on extensions :)  Har ventet i mange mange dager nå på at clip on extensionet i fargen #6001 og lengde 50cm skulle komme inn på lageret på RapunzelofSweden, jeg oppdaterte nettopp siden og der var det endelig! Så nå er det bestilt,, gleder utrolig mye til det kommer i posten :) Da gjelder det bare å bestille meg en frisørtime og så ta med håret dit for å få rett farge på mitt eget hår. Skal bli deilig å fikse håret mitt igjen, har ikke vært hos frisøren siden November og det merkes GODT, etterveksten er milevis lang og svart (egentlig brunt). 

  Dette her er fargen på Clip On´ene jeg har bestilt:


  ....og her er mitt hår, sjekk den! etterveksten: • Bamsekos. :)  Nå sitter jeg å ser på The Lying Game, sammen med Teddyen min, vi koser oss her med frukt og andre sunne ting. Når episoden er ferdig tenkte jeg å slå til med en runde *tadadaaaam* Singstar!! Men da må jeg vell kanskje høre om noen vil komme å synge med meg først,, hvis ikke får jeg bare ødelegge naboenes hørsel alene. Eller så bare dropper jeg singstar og heller setter på den spennende tv serien "Terminator: The Sarah Connor Chronicles". YuppYupp. :)

  Q: Ser dere på The Lying Game?
       Skal dere noe kjekt i dag? :)

  Smackes. • Outfit bilder! • Back again! ( +ny header )  Hei på dere! :) har ikke vært på blogget på en måned ser jeg nå,, huffhuff,, fy på meg! Det har skjedd så mye i det siste: møter på jobb, ekstra vakter, venner, (shopping) og bursdager. Har funnet ut at man faktisk kan bli sliten av å jobbe i barnehage, men elsker å jobbe der. Når jeg kommer hjem etter jobb er jeg alltid litt småsliten så da slapper jeg litt av med tv, pc eller venner.. så da glemmer jeg faktisk at jeg har en blogg å ta meg av. Men nå er det litt skjerpings,, har faktisk fikset litt på bloggen: nå har jeg nye header, profilbilde, lagt til instagram og endret litt på fargene:) Har nettopp fått meg instagram så jeg er litt noob i det enda, men det kommer seg.

  Har faktisk begynt å gå en del turer nå og trene litt, skal på tur til Vilnius med jobben i begynnelsen av Mai og til Aya Napa med mamma i Juli og da gjelder det å se litt okey ut når bikinien skal på. :)

  Q: Hva synes dere om headeren og profilbildet? :)
       Skal dere ut på noen reise i nærmeste fremtid?
 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits