Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ 2012 Bilder 30DaysCh.

Dagens innkjøp: Genser, veske and hårbøyler.Tok meg en liten shoppingtur til byen mens de andre i klassen hadde matte. Har fritak fra det faget så da er det lite vits for meg å sitte i timen uten å gjøre noe. Tror jeg skal gjøre dette neste gang også når jeg har mange timer fri! :D

Dette er hva jeg kjøpte meg i dag:


Q: Synes? :)

Smask ;*

 • Guess what? Jeg er ennå syk!  Lager bare noen punkter, orker ikke skrive skikkelig. Er for sliten.

  • Har vært syk i 2 og en halv uke nå, først var det influensa og nå lungebetennelse/Mykoplasma + stemmen min er borte, men den kommer kanskje tilbake om en uke.
  • Jeg har vært hos legen tusen ganger disse 2 ukene. Var hos legen før jeg reiste, var hos legen 2 ganger i Zell Am See og i dag var jeg hos legen igjen
  • Fått masse medisiner som jeg har knasket på hele ferien og i dag fikk jeg noen til.
  • Pga at jeg er syk så var hjemme i dag og slappet av, men skal på skolen i morgen. Hva er vell en skoledag uten meg? ;)


  Legger meg nå slik at jeg får litt energi til jeg skal på skolen i morgen. Natta! :)

  Smask ;*

 • Bilder fra skiferien i Zell Am See.  De hovne fingrene mine etter dama rant på meg. Du kan lese om hendelsen her: trykk
  Æsj, se på pekefingeren min. Den er helt skeiv :p

  Sånn da var jeg ferdig med feriesnakk! Håper bildene var kjekke å se på. :)
  Her kan dere lese innlegg fra ferien: trykk , det er masse bilder der også.:)

  Smask ;*

 • Innkjøp fra Østerrike (2)  Her er resten av innkjøpene mine:

  Fikk ikke til å snu bildet, men dere overlever vell?

  Ringen jeg kjøpte :)


  Øredobber til hullet helt opperst i øret.

  Smask ;*

 • Innkjøp fra Østerrike.  Disse skal jeg ikke drikke, de er for pene i designet.


  Ringstativ.


  Disse tror jeg kanskje jeg drikker og bruker esken til pynt! ;)  Legger ut bilder av resten av innkjøpene seinere, må bare få pakket dem ut først ;)
  Og snart kommer et innlegg med bilder fra turen.

  Er forresten hjemme nå.

  Smask ;*

 • Østerrike day 6: Skitrekk, sykehusbesøk, shopping og Galla-middag.  Denne dagen i trekket ble jeg kjørt på av en dame som rant rett over fingrene mine med skiene sine (jeg hadde ikke hansker på..), hun stoppet ikke opp å sa unnskyld engang... Men whatever, jeg la ikke helt merke til smerten eller noe så jeg rant videre jeg, plutselig kjente jeg at jeg ble jeg kjempe svimmel og ser ned på hendene mine. Det fosset blod fra dem, jeg tåler jo ikke å se blod så jeg ble døds kvalm og holdt på å besvime, så jeg tok av meg skiene og satte meg rett ned i bakken hvor jeg prøvde å få pusten tilbake (var jo i sjokk. :p). 


  En skiskolemann så at vi satt i bakken og kom ned til oss, han hjalp meg med å ta bandasje på hendene, ringte ambulanse og fikk en snøscootermann til å hente meg. Jeg ble hentet etter 10min og kjørt ned til City Xpress, der ble jeg satt i en rullestol og sendt ned med heisen.. Jeg bare tenkte "WTF?! Skjer med at jeg skal sitte i en rullestol?! Beina funker jo? flaut." :p  Da jeg var kommet meg ned ble jeg hentet med Ambulanse og kjørt til sykehus hvor jeg måtte ta røntgen osv.

  Så nå har jeg enda engang fått medisiner og masse aent som skal gjøre meg frisk. hehe. Jeg har stor hevelse på hendene, kutt  og jeg har kanskje brukket noen fingre, men det skal jeg sjekke hjemme i Norge fikk jeg beskjed om.
     Nå gjør jeg meg klar til Galla Middag. Vi skal gå med fine klær og pynte oss opp, men hendene mine ser jo ikke så pyntbare ut så jeg får bare plastre dem godt og satse på at det ser bra ut! :) Bw var også å shoppet, kjøpte meg 2 øredobber til oppe i øret, et skjerf, en uglering m/smykke, et ringstativ (sko).
  Legger ut bilder fra denne dagen senere, må gjøre meg klar til mat nå :)

  Smask ;*

 • Østerrike day 5: Skitrekk  Har endelig blitt mye friskere enn i går så i dag fikk jeg være med i trekket. Vi dro helt til topp (Zell am See trekket), der var det skikkelig party stemning. Det var høy musikk, maaaaange bord og sitteplasser, utebar og masse folk! Allt i allt en super plass å være. :) I morgen er siste dag i trekket, blir sick trist. Liker meg her jeg, kunne godt flyttet hit and stuff. + her har de jo også alle de sterke medisinene som Norge ikke har, slik at folk blir fortere friske! 


  Kommer mere bilder etterhvert, nettet er bare litt ødelagt for øyeblikket.
  Ha en fin dag!! :)

  Smask ;*

 • Østerrike day 4: Stuck på hotellrommet.  Har vært drit dårlig(syk) i hele dag, så jeg fikk ikke lov til å dra opp i trekket. I dag var det strålendes sol og greier! fml. I stede for å kose meg i trekket har jeg vært stuck på hodellrommet og tatt tabletter og andre medisiner. Så jeg føler meg litt bedre nå når det har gått mange timer med tablettspising. Var så grei i formen at jeg fikk lov til å gå ned å spise middag i restauranten og skal snart få lov til å gå en tur til byen for å sjekke ut kveldslivet der, ooooh yeah! ;)


  Smask ;*

 • Østerrike day 3: Skitrekk og legebesøk.  I går var vi oppe i trekket igjen, men før vi gikk dit måtte vi innom apoteket for å hente diverse ting jeg trengte for halsen. Halsen min var og er sår, har ikke stemme, jeg hoster så hardt at jeg kaster opp (mmmm, deilig? :p). Så vi fikk bedøvende tabletter for halsen, strepsils, hostesaft, tablett som roer ned lungene,  en tablett som skulle gi meg stemmen tilbake og en fuktighetskrem. Men dette var jo ikke nok medisiner, på kvelden ble jeg dårlig igjen og måtte ta en taxi til legen, han ga meg resept på en veldig sterk pencilin-kur, en spray som skulle bedøve hals og nese, og mere halsbedøvendes tabletter.

     .
  Btw dag 3 var i går. ;)

  Smask ;*

 • Østerrike day 2: Bytur og 4 retters middag.  Vi tok oss en liten bytur etter spaet i dag, må jo bli litt kjent med plassen :) Var først på en bensinstasjon og handlet noe mat før vi stakk på en cafe hvor jeg bestilte en drikk som var blanding av RedBull og Vodka, fysh det smakte drit :p Hadde egentlig aldri trodd at man kunne bestille slike ting på en cafe, men her om kring får man jodrikke over allt! På bensinstasjonen hadde de en egen vegg med sprit, champagne, vin, øl osv. Såå det virker som folka her har et villt festliv, hehe :) Etter å ha gått tur stakk vi tilbake på hotellet hvor vi slappet av til vi gikk ned i hotellrestauranten og spiste 4 retters :D

  Jeg hadde:

  Forrett 1:         3 roastbiffpålegg og salat med champagnesaus på.
  Forrett 2:         Suppe
  Hovedrett:       Laks med saus og gresskarbiter
  Dessert:          Sjokoladepannekake med is og fruktbiter

  Det var kjempegodt!!!


  Halvspist laks.   

  God natt! :)

  Smask ;*

 • Østerrike day 2: Spadag på hotellet! (M/bilder)  Det var ganske chill, det var forskjellige sånne saunaer, kaldtvannsbad, fargeterapirom, fotbad med kaldt og varmt vann og myemye mer :) Der jeg oppholdt meg mest var i fotbadet, tror jeg hadde vannet i den varme delen på rundt 50grader, hehe :)  Det var så varmt i den finske saunaen slik at mobilen ble drit dårlig til å ta bilder med.  Internettet streiker så det blir ikke noe mere bilder i dette innlegget dessverre :(

  Smask ;*

 • Skal snart gå ned til spaet.  I dag blir det spa på oss, personalet på hotellet har åpnet det tidligere slik at vi kan være der. Dette pleier de visst nok aldri gjøre, så dette her kaller jeg spesialbehandling! :) Tror ikke det blir noen bilder fra spaet så dere får nøye dere med et bilde fra homesiden til hotellet! ;)  Snakkes senere! :)

  Smask ;*

 • Østerrike dag 1: Skitrekket i Zell Am See m/bilder  I dag dro vi bort til naboen vår.. tadaadadammm: SKITREKKET!! det var helt konge!! Bakkene, heisene og maten var supernice!

  Har sykt store fingre på dette bildet, grunnen: Jeg rant uten hansker i 2 timer.

  Ha en fin kveld folks!! :)

  Smask ;*
   

 • Østerrike dag 1: Flyreisen og Hotellrommet m/bilder.  Vi ankom hotellet rundt midnatt (natt til i dag)

  Det er kjempefint her, den ene veggen er kun ett vindu (pluss en veranda dør og veranda), så på morningen så kan vi bare åpne gardinene og ligge i senga og se ut! Og så er det tv her som vi kan dra i slik at den kommer ut fra veggen og henger rett forran senga :D I natt når vi kom hit hadde de ansatte kjøpt inn mat og pyntet påleggsfat som stod klare på rommet (vi måtte jo ha kveldsmat), gaaaad luksus!!

  Btw flyreisen gikk kjempefint, men vi måtte vente 4 timer i Frankfurt før vi skulle videre til Salzburg. Fra Salzburg ble vi hentet med en stoooor taxi som kjørte oss til hotellet, det tok ca. 1 time og 30 min.

  Bilderyss:  HER ER HOTELLROMMET:  legger ut bilder fra trekket i neste innlegg (med bilder!!) :D
  Stay tuned!

  Smask ;*

 • Hei alle morgenfugler!  Da mener jeg bokstavelig talt morgenfugler ogsåå,,, dere skjønner:
  vi har fugler utenfor som bor i takrenna vår.. det er veldig koselig det når de starter med å kvitre dagen inn ca. klokken syv på morningen,

  Men okei.. var ikke meningen at jeg skulle fortelle om fuglene heller da, dette er jo min blogg. Det betyr at den skal handle om.. MEG! :D Neida,, bare kødda ;)

  Til opplysning: Er litt bedrebedre i form nå, mye bedre enn i går! Det betyr nok at vi reeeeiser i dag! :D

  Smask ;*

 • Har delt inn reisene mine i egne kategorier!  For å få det mer oversiktlig har jeg nå laget egne kategorier for reisene jeg har vært på. Jeg har også endret om kategorien "Reiser" til "Reise Tanker", i denne kategorien kommer jeg til å skrive mine tanker rundt forskjellige reiser, planlegginger osv. (meget interresant!) :)

  Her er kategoriene jeg har til nå (trykk på de for å se):

  Reiser i Norge

  Kreta - Juli 2010

  Mallorca - April 2010

  Nice - Oktober 2010

  London - Januar 2011

  Portugal - Juli 2011

  Østerrike - Februar 2012

  København - Mars 2012

  Polen - Juli 2012

  Egypt - November 2012

  Vilnius - Mai 2013

  Reise Tanker.

  Holder ennå på med med å legge inn innlegg der de skal være, just so u know ;)
  Og denne her listen finner dere om dere trykker på "Reiser" på menyen over headeren.

  Smask ;*

 • Ennå syk.  Jeg er så sick stresset nå, vi skal reise i morgen og jeg er likssom syk ennå,,, sykSYKsyksyksyyyyk!!:( Heldigvis har hosten roet seg ned, men nå har halsen blitt sår etter all hostingen. Nå mangler jeg bare at feberen og smertene i kroppen ska forsvinne!! Teite influensa *hosthost*! Hvis jeg ikke blir frisk så blir det nok ingen reise på meg I guess.. :(
  Menne må gå å legge meg igjen jeg, skal prøve å sove bort sykdommen ;)
  Natta

  Smask ;*

 • hjemme fra skolen.  Ligger her i senga mi med influensa deluxe, det er helt grusomt å ha. Var på skolen i begynnelsen av dagen for å ha en sosiologiprøve, vet ikke hvordan det gikk ettersom hele hodet mitt var vondt,, håper i hvertfall at jeg får en 3+, da blir jeg fornøyd! :) meeenne tror jeg legger meg nå, slik at jeg blir frisk og kan gå på skolen i morgen igjen ;)

   

  Smask ;*

 • Sweet dreams will always be with you..  Synes dette her bildet var så søtt! Se hvor søt jeg var likssom! ♥

  Smask ;*

 • God natt?  Ligger her i sengen og får ikke sove som vanelig. Sovner sikkert i fire tiden i natt også,.. Vet dere hva? Jeg tror faktisk ikke at jeg trenger søvn jeg faktisk, klarer meg jo fint uten!:) UAnsett nå som jeg er våken kan jeg bruke tiden min på viktige ting sånn som skolesaker, øving til prøver og fremføring ;) Omg, jeg er å inteilligent at det ikke burde være lovlig!

  Sier god natt nå jeg, kan jo være at jeg faktisk greier å få meg noe søvn. Sååå god natt peeeepz!

  Smask ;*

 • Får ikke sove..  åå jeg blir så irritert, har ligget våken i en time nå, uten å fått en eneste blunn på øyet! Blærh..yeye, skal ikke klage mer. Håper søvnen tar meg snart da, tror jeg setter på en film eller noe som jeg å den søte bamsen min kan se på til vi sovner (blir alltid trøtt av å se film på kvelden.)


  God natt igjen! :)

 • God natt peepz! Btw har en stress uke forran meg.  Må legge meg nå, får en stress uke forran meg. Huff.. har 2 prøver, en på onsdag og en på fredag og så har jeg en innlevering som skal være inne på torsdag og samme dag skal jeg og Miriam Fjelde lage + øve på en fremføring vi skal ha etter ferien..Og så skal jeg til reggislegen (bare sånn sjekk i siden jeg har hatt reggis før.)  og så til legen, og utenom allt dette her så skal jeg pakke og kjøpe inn ting jeg trenger til jeg reiser på fredag. Årrrhh, så stress.. Jaja.. må prøve å ikke tenke på allt dette her, God natt! :)

  Btw jeg kan spise snop igjen på fredag!!
  Jeg har faktisk vært snopefri helt siden den 4 november eller noe, det betyr ingen kjeks, sjokolade eller annet snop !!

  Smask ;*

 • 5 dager til jeg reiser! (2)  Skimap

  Vi har to trekk å velge mellom:

  • et i Zell Am See
  • et i Kaprun

   

  Trekket i Zell Am See er det trekket som er nærmest oss for vi bor jo rett nede ved innsjøen, da kan vi gå bort tror jeg. Det er 2 trekk der som tar deg med til toppen. :)
  Trekket i Kaprun er det trekket som ligger lengst bort fra oss, men vi skal jo der også :)  Jeg har sett på disse kartene i noen uker nå, og jeg kjenner at det kribler litt i magen and stuff! Gleder meg noe sick til å reise!! Det blir kommer til å bli kjempekjekt å få på meg skiklærne mine igjen. :)  Smask ;*

 • 5 dager til jeg reiser!  Til Zell Am See i Østerrike!!! Gleder meg en lite unge! Hotellet vi skal bo på er nyoppusset, det ble åpnet 23 desember i fjor!  Det er spa på hotellet, og vi får frokost og lunsj/middag inkludert,  :) Trykk her for å se på hotellets nettside.

  Ett av disse rommene er det vi skal ha:  Spaet:  Restauranten:

         

  Massasjetyper:


  Tror jeg skal ta meg en Aromamassasje, det er så herlig! :)

  I neste innlegg skal jeg vise dere trekket and stuff så dere ser kor kjekt jeg kommer til å få det! :)

  Smask ;*

   

   

   

   

   

   

   

 • Jeg har en tvillingsøster!  Hun ser ut som meg, har samme interesser som meg, digger meg, elsker godterier og er superkul! :)


  Neida, har ingen tvillingsøster jeg. Likte bare bildet! ;)

  Smask ;*

 • Det vackraste..  Fant en lliten morgensang jeg, så nå skal jeg prøve å stå mens jeg hører på den, da er det opp å gjøre meg klar for dagen som dessverre har startet uten meg. Full skjerpings nå lørdag solstrålen har ikke kommet seg opp ennå! Hehe :)


  Fun fact: Denne sangen ble spilt av hver morgen i morgentrimmen ved siden av skolen i Gran Canaria.
  (var på behandlingsreiser for noen år siden og gikk på skole der litt.) :)

  Smask ;*

 • Ny header.  Har da endelig greid å lage meg en ny header etter en lang ventetid. :)

  Den nye:                                                         Den gamle:

           

  Smask ;*

 • Det første...  ...innlegget for dagen! :) Har vært litt smålig opptatt i dag, med betalingsgreier av russeklær, og jeg har sjekket på nettet etter ting å pynte russebuksen min med når den kommer :D Har tenkt til å kjøpe meg strykemerker som jeg kan ha egne bilder på, blir skaaaaaaam kos det! ;)

  Smask ;*
 • Dagens Outfit.   

   

  Synes jeg ser litt ut som en prinsesse jeg, med krøller og rosa cardigan and stuff,,har også funnet en kjempe søt hårbøyle som har perler og "diamanter" på seg som jeg har brukt, men den synes ikke noe serlig på bildet... Menmen, skal ut å gå en luftetur nå etter trening, det er likssom for å tøye ut eller noe :) Snakkes alle små

   

  Smask ;*

 • Snaaaaart ferdig!  Mangler bare 9 minutter igjen med film så er jeg ferdig med prosjektet mitt!!!!! Hvis jeg blir ferdig før klokken syv skal jeg feire med kino :) Hvis jeg ikke blir ferdig til da såååååå får jeg feire i morgen heller! :D

  Smask ;*

 • Innkjøp: Fluenes Herre boken  Måtte ta et hastekjøp i dag, så da var det rett til Kilden etter skolen hvor jeg hadde reservert en bok. Eller The Book kan man kalle det, Fluenes Herre. Skal jo levere fordypingsemne mitt i morgen tidlig så da må jeg jo ha boken slik at jeg kan bli ferdig med det. Har prøvd å fått tak i boken i mange uker nå, men den har ikke vert noen plass fordi Fluenes Herre kommer på teateret og da må jo alle lese boken før de går. Yeye, menne skjerpings på meg, og btw jeg har faktisk hørt litt av boken for noen uker siden på lydbok, men han mannen leste så sick slow så jeg bare skrudde den av. hehe :)  Kommer jeg nok til å være usosial i mange timer  i dag, men det er bare kanskje. Kan jo være jeg blir ferdig med prosjektet tidligere enn planlagt!  :)

  Ha en fin dag! :)

  Smask ;*

 • jobbe hele natten.  Har funnet ut at jeg skal døyne i natt og bruke tiden på å gjøre ferdig fordypningsemne. Har brukt mange timer av dagen i dag på prosjektet, skal lage en film som skal vare i 15-20 min, og jeg har kun spilt inn 2 min og 35 sek til nå. Sååå jeg har en del arbeid igjen, skal klippe filmer, legge inn bilder, spille inn stemme, lage en god film. åååårhh, så mye arbeid. Hehe, håper jeg får en grei karakter :)

  Smask ;*

 • Bilder: Snøbading.  Følte for å bade litt i dag, så jeg tok på meg bikini og sprang uti snøen :)) Var ute å rullet meg i snøen 2 ganger!!
  På bilde nr 2 så er jeg ganske rød fra livet og ned, dette er fordi jeg satt litt for lenge på rumpa den ene gangen. ;)  Tok meg et forfriskende bad etter dette her :) Aaaahhh, det var herlig.

  Smask ;*

 • Tips: Sette på falske negler med neglelakk.  Hadde ikke mer lim til de falske neglene så jeg har brukt gjennomsiktig neglelakk, og resultatet ble faktisk ganske bra.:) De sitter helt perfekt på! hmm.. Jeg lurer litt på hvordan jeg skal få dem av,, men jeg har jo alltids en plan. Skal prøve bruke neglelakkfjerner. Men det er om en stund, nå skal jeg bar nyte å gå med lange pene negler! ;)  Smask ;*

 • You have to have a dream so you can get up in the morning.  God morgen! :)

  Har vært våken i to timer nå, føler meg flink som greier å komme meg ut av den nye, gode og hærlige store senga mi! :)) Men,,, Hadde jeg stått opp senere ville samvittigheten min tatt meg, sååå,,, et godt tips fra meg:

  Stå opp tildig folkens og nyt dagen før den forsvinner!


  Dagen min i dag blir å rydde kjellerstua (noe som jeg skulle gjort ferdig i går), gjøre ferdig fordypningsemne, slappe av med Frank på kvelden. Fant ut at jeg ikke orker noen bytur i dag. :)

  Ha en fin dag da peepz!

  Smask ;*

 • ustabilt sim-kort.  sim-kortet mitt har sluttet å fungere!! FML! Hva er vell et liv uten bruk av mobil og sms sending? :( Får heldigvis ett nytt ett på onsdag, men det er jo kjempe lenge til.. jaja, nå vet der det folks, dere kommer desverre ikke til å få kontakt med meg på en stund.

  Nå skal jeg få ut deprisjonstimen min med å spise chips og usunn mat, er det ikke slik man gjør når livet går skeis? ;)

  Ha en fin kveld verden! :D

 • Heeeeelg!  Nå er det helg igjen, ja nå er det helg igjen og helga varer helt til mandag! eller søndag blir det vell? :p


  Ååå endelig helg igjen. Har ikke helt peil på hva som skjer i helgen, men jeg vet at jeg skal kose meg :) Tror jeg tar meg en tur ut på byen i morgen hvis jeg får dratt med meg noen og hvis snøen roer seg ned! ;)  Kan jo ikke gå med party klær hvis det er kaldt og snø, da blir jeg jo bare forkjølt eller får feber,,, ;)


  Q: Hva skal dere gjøre i helgen? :)

  Smask ;*

 • Snøkaos, kommer meg ikke på skolen.  Kom nettopp inn etter å ha stått ute å ventet på bussen i en time og en halv time.. De andre som stod i busskuret når jeg kom hadde ventet i en time de også,, så det betyr at bussen ikke har komt på 2 og en halv time.. fml. det betyr jo at jeg ikke kommer meg til skolen, så nå sitter jeg her med macbooken i fanget og vurderer om jeg skal gjøre ferdig prosjektet mitt nuuuu.. :) Tror jeg skal ta meg en tur ut senere å ta noen bilder hvis været roer seg ned. ;)


  det er mer snø på veiene og i gatene enn det er i hagen til naboen. just so you know it ;)

  Q: Er det snø hos deg?

  Smask ;*

 • Da var den siste julegaven min på plass!  Endelig har jeg fått og er ferdig med å montere sengen, ååå den er helt fantastisk deilig og pen og se på!  Og den er mega høy, den rekker nesten opp til rompa mi når jeg står! ;)
  Er superuper glad nå! :D

  Tusen takk mamma og pappa for julegaven!

  Smask ;*


 • Demonterer.  Nå prøver jeg å demontere slik at jeg kan fjerne den gamle sengen min for den nye har ankommet!!
  Legger ut bilde den nye sengen når jeg har fikset den osv :))


  Se hvor flink jeg er, har snudd sengen på siden og greier. Nå er det bare til å få av bena på den :)

  Smask;*

 • God natt verden!  Tar kvelden jeg nå :) Trenger mye søvn før prøven jeg skal ha i morgen i naturfag. Har om Arv og Miljø så jeg satser på at jeg skal få til litt av prøven! Eller jeg vet jeg klarer det, skal nok få en 6++++ skal dere se ;)
  Men god natt alle sammen, sov godt!♥

  Smask ;*

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits