Shittefy - En brunettes hverdag
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

I'm a survivor!Jeg overlevde flyturen hjem. Det var ingen slanger ombord og det styrtet ikke, men da vi var 45min fra Stavanger så ristet hele flyet og vi måtte ta på beltene. Ellers har flyturen vært helt grei, jeg sovnet en del ganger så turen gikk raskt. Den tiden jeg ikke sov hørte jeg på mamma og og han som satt ved siden av henne sin samtale, den var kjedelig å høre på, men ble kjekkere da han mannen viste hvordan mobilen sin HTC Legend fungerte. Så nå vil jeg også ha den mobilen, men jeg må spare litt penger for å få råd.

VIL HAAAAA:


Naaaaammm...♥

Shittefy

 • Stikkord:

  Rihanna - Hard ft. Jeezy = diggsang !! (Btw håper jeg overlever flyturen hjem..)  Jeg har fått helt dilla på sangen Hard, går rundt og nynner på den hele tiden. Så nå hører jeg den om og om igjen, mens jeg venter på bussen som skal komem og hente oss slik at vi kan komme oss til flyplassen.. Gruer meg noe sykt til å fly, det er bare på grunn av alle filmene jeg har sett der flyet styrter, blir fylt opp med slanger osv..  Men jeg tror jeg overlever turen hjem fordi jeg greide jo å komme meg hit uten at noe hadde hendt. Så hvis jeg ikke skriver blogg i morgen så har sikkert flyet styrtet. :) nei huff, jeg skal tenke positivt nå jeg :)   LENGE LEVE MEEEEEG!

  Shittefy

 • Stikkord:

  Siste dag i Kreta  I dag reiser jeg hjem til Norge igjen. Blir litt trist å reise fra varmen, badingen,  shoppingen og den gode maten, men blir deilig å komme seg hjem også. Da får jeg ligge i min egen gode seng hurraaaaa,, neida.. joda :p
  Dagen i dag blir slik:

  -Sole meg
  -Sitte litt på pc-en
  -Spise mat
  -Sole meg
  -Spise på fin restaurant
  -Ta på meg varme klær
  -Bli hentet av VING-bussen
  -Komme til flyplassen osv...
  -Fly hjem til Norge

  Legger inn noen bilder fra ferien i samme sleng.


  Her snorkler jeg, prøve å finne noen fisker å se på.


  Favoritt restauranten, det er den vi skal spise på i dag, da kan man sitte
  og se på solnedgangen.


  Solnedgangen.


  Prøver å stappe hånden i vannet slik at fisken skal komme borti den. :)


   ♥Shittefy

 • Stikkord:

  T-Skjorter med morsom tekst  I går var jeg og mamma en liten tur i Platanias, der så jeg sånne kule t-skjorter med tøff tekst. Fikk veldig lyst til å kjøpe en, men jeg tror ikke jeg hadde brukt den til normalt selv om de er ekstremt tøffe.
  Jeg legger ut bilder av noen av t-skjortene.


  Shittefy

 • Stikkord:

  I morgen blir det båttur fra Platanias havn og utover.  Jeg gleder meg til båtturen i morgen, da skal vi "cruise" rundt på sjøen og så skal vi snorkle utforbi kysten ved et gammelt skipsvrak. Ved skipsvraket er det mange fine fisker sa guiden til oss. Båtturen skal vare i 3timer, men for at det ikke skal bli så varmt valgte vi å reise på kvelden i lokal tid reiser vi klokken 17:00-20:00, da får vi sitt solnedgangen.


  Fant et bilde på google av noen fisker, følte de passet inn her :)  Shittefy

 • Stikkord:

  Skal snart til Chania  I kveld skal vi til Chania og spise på restaurant, skal prøve å se om vi får plass ved havnen for der var vi sist vi var i Chania. Men for å komme dit må vi ta buss, den pleier å være full av folk + den kommer aldri når den skal komme så det er litt stress. Nå må jeg stikke skal hjelpe mamma med å finne ut hvilken utflukt vi skal velge.
  Noen av utfluktene jeg helst vil prøve ut er:

  *Dykking
  *Botanisk hage
  *Elafonissi - strand med laguner og rosa sand.

  Kveldens outfit.
  Shittefy

 • Stikkord:

  Bassengdag!  I dag skal vi bare være ved bassenget meste parten av dagen, men i femtiden skal vi ta oss en liten tur til sjøen for å bade der slik at jeg ikke får så mye klor på meg.
  Nå sitter jeg på en solstol og prøver å sole meg, mens jeg sitter her på pcen og er super happy for at internettet rekker ut hit! Btw, det er kakkerlakker på hotellrommet vårt så nå skal de i resepsjonen spraye gift slik at d e forsvinner.
  Men jeg tror jeg vil sole meg litt nå så snakkes :) ♥


   ♥Shittefy

 • Stikkord:

  Det er internett på hotellet!! Btw har kommet inn på reiseliv til neste år!  Jeg er kjempe glad nå fordi det er trådløst nett  her på hotellet, så jeg kan bruke min egen pc her. Å jeg fikk også vite at jeg har komt inn på Reiseliv til neste skoleår, omg, jeg er så happy akkurat nå! Reiseliv var førstevalget mitt, men jeg trodde ikke jeg skulle komme inn, så jeg var ikke forberedt på dette.
  Forresten så er jeg jo i Kreta nå. Jeg og mamma er på jentetur og skal kose oss i en uke. Det er kjempe varmt her og jeg har vært å badet i sjøen i dag og solt meg, men glømte å ta på solkrem så jeg har blitt litt solbrent på skuldrene og på "RAUÅ" <-- stavangersk ord for "rumpe", så nå får jeg vondt i rumpestumpen når jeg skal sitte.

  Senere i dag skal jeg til Chania:)


  Her er jeg i såpebutikken rett nedi gata her :)


  Meg i dag før jeg ble solbrent.

  Shittefy

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014
  hits