Shittefy - En brunettes hverdag hits
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

-> ny bloggEr så utrolig lenge siden jeg blogget sist så er utrolig uvant og jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal starte,, så derfor starter jeg helt på ny på miriamw.blogg.no

ser at det er sykt mye som er forandret inne på siden, så lykke til til gamle meg. ;)

 • Spontan bytur.  Heeeei verden!

  Fikk sånn plutselig lyst å ta meg en tur ut på byen og bare nyte livet,, så nå sitter jeg her med den herlige kirsebærvinen min og koser meg, Vegard sitter ved siden av og slurper litt på blanding-drikken sin som jeg synes smaker bæææsj. :) hihi, hvordan er deres kveld da? ;* • SommerHøst  Elsker at det fortsatt er sol og varmt selv om det er høst og bladene skulle ha ligget tett i tett på bakken. Er så utrolig deilig å gå ut uten jakke og vise alle det kule antrekket som pleier å være gjemt under den dune vinterjakka.

  Hva synes dere?

  #høst #sol #varmt

 • Grafer å sånn.  Skal ta eksamen i matematikk i november som privatist, så nå er det full jobbing med grafer, likninger, prosent og mye mer. Har meldt meg på mattekurs slik at jeg faktisk skal forstå noe av dette her. Følte at jeg var superflink helt til vi begynte med GeoGebra (superstress, selv om læreren mener at dette er superenkelt). Og jeg som synes at det er så mye kjekkere å lage grafer for hånd, slik at jeg kan bruke forskjellige farger og vise utregningen.

 • Kjekk, men drittsekk.  Er så utrolig hekta på å lese bøker, blir superglad når jeg holder en ny bok i hånden. Får faktisk samme følelse når jeg kjøper et par nye lekre sko. Kjenner det kribler i hendene når jeg holder boken i hånden og skal åpne den for første gang. Jeg finner fram til den flotte sofakoken min, fyrer på med litt høy kul musikk og tar fram boken å leser den ut på en.. to.. tre.

  For øyeblikket leser jeg "Kjekk, men drittsekk" Noen andre som har lest denne og di andre "kjekk, men.." bøkene? Hva synes dere? Jeg elsker denne bokserien, den er full av humor og jeg ler høyt når jeg leser dem.

  Btw har nettopp kjøpt noen flere bøker til som skal leses:

  - Pretty Little Liars serien
  - Gone
  - Mysteriet i Mercy Close
  - Og så må jeg lese ferdig Game of Thrones. Har lest to av bøkene til nå. Det er veldig mye tungt stoff på en måte, så tok meg en liten pause før jeg starter igjen etter å ha lest  ferdig bøkene oppforbi:)
 • Hei!  Føler meg helt på topp! Har så utrolig mye å gjøre på dagene så jeg kjeder meg jo aldri, hihi:) har fått meg en superkos kjæreste, er mye ute med venner, øvelseskjører, og så prøver jeg å studere litt slik at jeg kan ta eksamen og få supergode karakterer.
  Har planer om å studere kriminologi eller arkeologi eller astronomi, vet ikke om di to siste gir noe særlig jobbutvalg, men har heldigvis laaaaaang tid på å bestemme meg;)

 • 10 dager til Palmesus!  Jeg og søtami Silje skal på Palmesus neste helg, vi gleder oss så utrolig mye! Håper det blir superfint vær slik at jeg kan gå med sommerklær.  Vi har bestilt hotellrom på Scandic bystranda som er "nabo" med Palmesus så blir kort vei bort til stranda, woopwoop *partyhender* :) Vi tar toget i åtte tiden på morningen 4juli, vi har bestemt oss for å prøve å ha en liten champisfrokost, må jo få latteren godt i gang til helgen.

  Har vært og shoppet litt sommerklær som jeg vil bruke i (forhåpentligvis) det fine været, men mangler bikini så skal prøve å få kjøpt en denne uken,, hvis ikke får jeg bare finne en nudiststrand hehe.
  Skal pakke med meg klærne jeg har på bildet under, det ble tatt på  Herlige Vaulen som var i for noen uker siden.

  Q: Noen som har vært/skal på Palmesus i Kristiansand før? Var det gøy? :)

   

 • Bake kake.  Mamma og pappa har 21års bryllupsdag i dag, så jeg planlegger å overraske dem med hjemmelagt brownie. Er helt okei når det gjelder baking, så syns det er awesome at kaken ble så utrolig god!!

 • Besøk  Silje kan bare ikke få nok av mitt gode selskap, hihi. Blir snacks og jentesnakk i kveld også #fun

  Fulle av energi som vi er så må jo denne kvelden brukes til tull, tøys, sang og dans.

 • #chilldag  Noen dager er det deilig å bare ligge i sengen, snackse litt og se på film/serier. Begynte å se på New Girl for noen dager siden og nå klarer jeg ikke slutte å trykke på "neste" knappen, er blitt helt hekta.

  Q: hva skal dere i dag da?:)

  Duckface.

 • Jentekveld  Snop + film + Silje = Jentekveld!

  Nå skal vi kose oss med film og sladder:) ha en flott kveld videre, but first let me take a selfie..

 • For the first time in forever.  Har hatt en lang og deilig pause fra bloggingen nå, men kjenner at jeg savner det å skrive og legge ut bilder av det jeg opplever. Livet mitt nå føler jeg er helt annerledes, jeg være meg selv uten å forholde meg til kjæreste eller andre ting. Er så kjekt å bare nyte livet å være med vennene mine, har ikke fått nyte friheten på noen år i og med at jeg var i et forhold fra jan 2010- mai 2013. Så fra nå av skal jeg være singel i noen år og ha en kjempeflfott ungdomstid med party, jobb, venner og forhåpentligvis ta meg noen kjekke sydenturer. Men kan jo plutselig være at jeg får type, man vet jo aldri. Høres det ut som en god plan? ;)

  Har forresten farget håret så nå blir det ikke lenger "en blondines hverdag"
 • Sommeren2013
  • Reiste til Ayia Napa med mams, var en kjempekjekk tur med bading, soling og cocktails hver dag ;)

  • Var på Muse konsert i Bergen

  • Øvelseskjørte med pappa

  • Hatt kjekke bykvelder

  • Vært på gla´maden og spist mye godt.

  • Startet i ny jobb :)

  • Fant en liten hjemløs pusekatt

  • Møtte noen fans på kinoen, så da måtte jeg noen skrive autografer til dem ;)

  • Tok navlepiercing for en uke siden.

  • Dilla på Disney Filmer, nostalgi :)
  • Sett på lillebror sykle MorgendagensHelter rittet i Harstad! (det er han i gult).

   

  Allt i alt noen kjekke måneder! :)

 • Mitt elskede rosa baderom.  Har kjøpt inn masse rosa til toalettet/baderommet Elsker rosa, føler meg litt som en prinsesse med alt det rosa rundt meg. :)


 • Søte minner.  Ser på familiefilmer fra 97´ er så mange koselige øyeblikk, savner å være liten å søt og få det slik som jeg ville. hehe :)

  Tenkte å se om jeg får lagt ut en film senere, kanskje kanskje..

   

  Pappa: "Miriam, kan du snu deg rundt og vise ryggen"
  Meg: "hvorfor? Hva er der?
  Pappa: "nummer 10, Beckham"
  Meg "få see få seee.."  Markus som baby, søtt :)

 • Tomato poem.

 • Fløy en liten sangfugl *kræsj* i vindu.  Var alene hjemme i går og i dag også, så da er det på med høy musikk og min vakre skrikende sangstemme som suser gjennom huset og forhåpentligvis nabolaget også :) Jeg elsker å høre meg selv synge, er nesten slik at jeg får lyst til å melde meg på idol. Tror fint jeg hadde klart å vært alene i mange dager, har jo så godt selskap i meg selv atte. Forresten så tror jeg at snapchatvennene mine ble glade når jeg sendte snapp av meg selv mens jeg synger og hopper i senga som jenter gjør i blant. Fikk ikke noe svar tilbake, men hvem trenger vell svar når man sende til seg selv og svare. :)

  Q: Har dere hatt en fin helg? Skal dere noe kjekt i dag? :D


 • Kjekk dag i skitrekket!  Reiste til Tjørhomfjellet i morges for å stå på slalom igjen. Var kjempedigg! De kule som reiste opp var meg, mamma og tante :) Vi hadde med oss grill og god mat opp så da vi hadde en liten pause tente vi grillen og kastet innpå med sunne karbonader som var "gode og magre" og salat, nommmm:) Jeg fikk til og med tante og mamma til å danse Harlem Shake nedi den ene bakken (som legges ut på youtube).

  Har hatt en AWESOME dag!
   

 • Rydder i klesskapet. :)  Har nå brukt mange timer på å sortere og rydde på plass klær, har brettet dem kjempefint og laget lapper på kurvene som jeg har de forskjellige klesplaggene i. Har ikke lagt dem i skapet mitt ennå, men få gjøre det snart. Så nå er jeg stolt, sliten og klar for film :)

  Har dere hatt en fin dag?


 • Ut på tur i det fine været. :)  Har vært ute å gått tur i det fine påskeværet, følte meg utrolig sprek etter å ha gått,, men det varte helt til jeg kom hjem og så sjokoladen som lå på stuebordet og ropte på meg "Miriam, spiiiiiis oss.. kom, kom!" å da måtte jeg jo selvfølgelig bort å rote oppi skålen. :)

  Planene videre i påsken er:

  • Jentedag med mamma og morgen, vi skal shoppe og gå på café. Blir kjekt

  • Tirsdag skal jeg kanskje opp i trekket med tante.

  • Onsdag vet jeg ikke helt hva som skjer

  • Torsdag skal jeg til mormor og spise middag med familien. :)

   

  Q: Har dere gjort noe kjekt i dag?
       Eller skal dere noe gøy i påsken? • Sløyfe i håret. :)  For noen dager siden ble min kære hårbøyle med sløyfe på ødelag, men så kreativ som jeg er ødela jeg resten av den for å få tak i bare sløyfen. Fant så noen fliseklemmer og en vanlig klemme, så nå er det blitt en fin vanelig sløyfe som jeg bare kan sette i håret mitt når jeg føler for det. :)

  - Synes? :) • Bestilt nye Clip on extensions :)  Har ventet i mange mange dager nå på at clip on extensionet i fargen #6001 og lengde 50cm skulle komme inn på lageret på RapunzelofSweden, jeg oppdaterte nettopp siden og der var det endelig! Så nå er det bestilt,, gleder utrolig mye til det kommer i posten :) Da gjelder det bare å bestille meg en frisørtime og så ta med håret dit for å få rett farge på mitt eget hår. Skal bli deilig å fikse håret mitt igjen, har ikke vært hos frisøren siden November og det merkes GODT, etterveksten er milevis lang og svart (egentlig brunt). 

  Dette her er fargen på Clip On´ene jeg har bestilt:


  ....og her er mitt hår, sjekk den! etterveksten: • Bamsekos. :)  Nå sitter jeg å ser på The Lying Game, sammen med Teddyen min, vi koser oss her med frukt og andre sunne ting. Når episoden er ferdig tenkte jeg å slå til med en runde *tadadaaaam* Singstar!! Men da må jeg vell kanskje høre om noen vil komme å synge med meg først,, hvis ikke får jeg bare ødelegge naboenes hørsel alene. Eller så bare dropper jeg singstar og heller setter på den spennende tv serien "Terminator: The Sarah Connor Chronicles". YuppYupp. :)

  Q: Ser dere på The Lying Game?
       Skal dere noe kjekt i dag? :)

  Smackes. • Back again! ( +ny header )  Hei på dere! :) har ikke vært på blogget på en måned ser jeg nå,, huffhuff,, fy på meg! Det har skjedd så mye i det siste: møter på jobb, ekstra vakter, venner, (shopping) og bursdager. Har funnet ut at man faktisk kan bli sliten av å jobbe i barnehage, men elsker å jobbe der. Når jeg kommer hjem etter jobb er jeg alltid litt småsliten så da slapper jeg litt av med tv, pc eller venner.. så da glemmer jeg faktisk at jeg har en blogg å ta meg av. Men nå er det litt skjerpings,, har faktisk fikset litt på bloggen: nå har jeg nye header, profilbilde, lagt til instagram og endret litt på fargene:) Har nettopp fått meg instagram så jeg er litt noob i det enda, men det kommer seg.

  Har faktisk begynt å gå en del turer nå og trene litt, skal på tur til Vilnius med jobben i begynnelsen av Mai og til Aya Napa med mamma i Juli og da gjelder det å se litt okey ut når bikinien skal på. :)

  Q: Hva synes dere om headeren og profilbildet? :)
       Skal dere ut på noen reise i nærmeste fremtid?
 • Ut på tur i solen!  Jeg og Frank har vært ute å gått tur i det fine VinterSolVæret. :)
  Gikk rundt Lundsneset som er turplassen på Hundvåg, på runden var det mange små dammer som var blitt frøset til is som vi gikk litt på.
  Fryser faktisk ennå på hendene så skrivingen min i dette innlegget er ikke så vellykket, så derfor skal jeg spare dere for mer tullesnakk fra meg så jeg stopper skrivingen.. nå. :)

  Kos dere med bildene heller!

   

 • Føler meg sporty..!  Kjøpte meg nytt treningtøy i går så jeg absolutt bare måtte teste ut i dag :) Har vært å jogget, og hatt en styrketreningsøkt her hjemme!
  Tror muskelene allerede er på vei:   

 • Pynter meg til i kveld :)  Ting som må gjøres:

  •  Sette på false lashes
  •  Finne strømpebukse
  •  Sminke meg en gang til (i kveld)
  • Finne frem smykker
  •  Finne fram kjolen
  •  Lakkere neglene på tærne
  •  Krølle håret

   Så da er jeg snart klar til nyttårsfeiringen! :)
   Kos dere i kveld alle sammen! • Hei verden! :)  Hei på dere!

  Sitter nå i nattasen klar til å ha filmkveld me familien, vi skal se på The Dictator,, har hørt den skal være bra :) Kjenner jeg har litt små dårlig samvittighet for at jeg ikke blogget i romjulen, men det er ikke så lett når man har så mye å gjøre. Har vært i selskaper, fått besøk, og ryddet enormt mye! Tror snart jeg kommer til å få medalje for allt jeg har fått gjort. Hehe:) Men nå er det filmtid så vi snakkes.
  Ha en fin kveld videre!

  Q: Har dere hatt en fin romjul? :)

 • Meanwhile in Lord Of The Rings :)  Jeg og lillebror satt å så på ringenes herre så så jeg dette her :) Tenkte å legge det ut på artige hvis det funker :)

  nå har det blitt lagt ut: trykk HER  MW
          
 • Bilder fra julaften! :)  Hadde en kjempeflott feiring! Vi spiste en herlig middag bestående av pinnekjøtt, poteter og kålrabistappe, nommnomm.. :) Etter middagen spiste vi riskrem, det var kjempegodt, men fikk ikke mandelen :( whatever, fikk masse fine gaver som jeg legger ut i neste innlegg,, i mens kan dere se på noen av bildene fra feiringen :)

  Håper dere hadde en fin feiring! :)


 • God jul alle sammen!
  Jeg skal snart få besøk av Rebsen nå, så blir det et besøk til farfar, før vi spiser middag og pakker opp pakker hos morfar:)
  Forresten kjolen jeg ender opp å gå med i dag er den søte blå kjolen som er bilde nr3 på det forrige innlegget :)

  Håper alle får en strålendes Jul i dag, kos dere mye! :) • Julepynt og pepperkakehus :) (bilder)  De siste dagene nå har vi pynta til jul, og nå er vi endelig blitt ferdige! :) Så nå er huset vårt blitt et søtt hus fullt av nisser og andre juleting. Treet er også blitt pynta, på det har vi mange minner fra vi var små og andre minner, så det er et ganske koselig tre. Er faktisk ikke helt ferdige med all pynten... så nå skal jeg lage noen pepperkaker som vi skal henge på vinduene med navnene vår på:)

  Q: Hva skal dere i dag? :)  (Denne her røde stjernen tilhørte farmor <3)
  mamma gjemmer pakker seg inn i gavepapiret. :)

  Håper dere alle får en fin lille julaften! :D • Shopping, julevask og snart baking.  Skal ha mye besøk i julen så nå holder jeg på med å vaske og rydde kjelleren,,, er faktisk ganske kos :) har høøøøøøøøy musikk på så det blir mye kjekkere å   gjøre kjedelig arbeid. Har forresten også vært å shoppet i dag, kjøpte meg myemyemye til meg selv, som jeg har gjort veldig ofte i det siste. Jobber jo, så det blir litt spenn av det u know ;) Har også kjøpt den siste julegaven for i år,, den var til Rebekkaen,, den er supersøt og jeg vet hun kommer til å elske den!  Meeen care i det, back to ryddingen (som er så kos), nå har jeg tørket støv, ryddet på plass litt ting i kjellerstuen,,  sooo the next ryddeplass is rommet mitt, men kan ikke begynne på det før jeg får nye pærer i lampen, den tok sitt siste blink for noen dager siden, rip lampen. :(
  Btwbtwbtw etter jeg blir ferdig med å rydde skal jeg lage kaaaaaker, nomnom  <3
  Legger ut bilder av innkjøpene og kakene senere.

  Q: har dere komt godt i gang med gavekjøp og kaker? :)

   

    • hjemme igjen :)  Etter en lang dag med reise har jeg endelig komt meg hjem. Det er faktisk ganske så greit å være hjemme, kan endelig sove godt om nettene igjen (sengene på hotellet var som asfalt.) :)
  Tenkte å slenge ut noen bilder fra ferien jeg, men bildene blir bare vendt opp ned så jeg dropper det å legger ut i morgen heller. ;)

  De få bildene jeg greide å legge ut:

 • Sommerferie! :D  Nå er det endelig sommerferie!!! eller har 3 eksamener men de er i juni, så whatever,, heeei sommeren 2012!!
  Vi fikk forresten vite i dag hvilke eksamener vi kom opp i, jeg kom opp i norsk sidemål. Har egentlig visst hele tiden hva jeg kom opp i, i og med at jeg ikke har matematikk som det også gikk an å komme opp i utenom sidemål. Har også norsk hovedmål eksamen, men den er sånn at alle skal opp i uansett. :)
  Planene for sommeren nå er å skaffe meg en jobb og bare chille, skal også en tur til Spania i juli med familien. :)

  Ønsker alle en god ferie!

   
 • Broren min har bursdag i dag!  I dag er den store lillebroren min, Markus blitt 16 år! Gratulerer så mye med dagen bro! håper du får en superfin dag :) Familien kommer snart på besøk for å feire dagen og spise masse kake, blir koselig det :))


   
  Q: Hva skal dere i dag da? :)   

 • Jeg har laget vafler!  Fikk lyst til å lage noe enkelt i dag, så jeg fant ut at jeg ville lage vafler. Laget røra helt selv uten hjelp! Noe som egentlig ikke gikk så super bra... Var ikke så flink til å følge oppskriften, så jeg bare kastet oppi litt av hvert, prøvde å tripple røra likssom, men manglet både rømme og fløte + jeg droppet et egg (det knuste litt feil) så da ble det ekstra mye melk,,, noe som ødela røra veldig. Den ble for bløt så jeg tok mel oppi og da var den faktisk perfect! :D

 • Reisegave  Pappa og Markus har vært i Polen for å sykle hele helga, men de har komt hjem nå:) Fikk sånn reisegave av de: en tøff t-skjorte og 3 smirnoff ice :D

  Tusen takk pappa! :D


 • Sleeping Beauty, Bushen og Hybelkaniner.  I dag har jeg sovet litt lengre enn planlagt,,, skulle egentlig våkne tidlig på morningen for å begynne å rydde kjelleren og rommet mitt, men det skjedde jo ikke. Men det gjør jo ingenting om jeg sov lenge, da får jeg jo bare en litt lengre skjønnhetssøvn enn vanlig og det er bare sunt. :) men tilbake til det jeg startet med,,  Jeg våknet faktisk halv fem eller noe, så jeg har så vidt klart å gjort meg klar for dagen/kvelden. Men puuuuttipanne, jeg får stoppe å bable til bloggen og starte dagen for fullt! Har forresten klippet litt på RødeKors Crew t-skjorten min slik at jeg ikke skal dø av varme her nede i bushen (også kalt kjelleren) med alle de svære hybelkaninene som prøver å spise meg opp... thihi :)

  Q: Hva har dere gjort i dag da? :)


  PEEEEACE OUT! ;) • Søte gaver.  Mamma og Markus har vært i Mallorca i påsken pga. Markus sin sykkeltrening, men de er home nå:D Fikk mange søte små gaver av mamma som hun hadde kjøpt til meg der nede, og utenom tingene på bildet fikk jeg også 3 smirnoff ice og en sånn morsom ting du henger på kofferten. :) Tusen takk for tingene Mamma! :D • Et koselig besøk.  Har hatt besøk av Rebekka i dag i noen timer. Vi har laget smoothie, sunget singstar og snakket masse :) Kjempekos!

  Hun er på ferie her på Hundvåg til mandag, da reiser hun tilbake til Spania igjen. Triste saker, men hun kommer jo tilbake igjen i sommer. :D


 • Hair Donut.  Kjøpte meg en donut til håret for noen dager siden og jeg elsker den! Tror denne frisyren kommer til å bli min favoritt i år. + Når jeg har i donuten slipper jeg å tenke på å ta i clipsene i håret (noe som jeg har blitt helt avhengig av å bruke, går nesten ikke uten dem.) ;)  Hva synes dere om Hair donuts?

 • Hei på dere!


 • Dagen i dag, og et bilde.  Dagen i dag har jeg bare brukt til å øve på fremføring og andre fag som jeg må bli bedre i. Har også vært en tur innom Panduro for å se hva de har som jeg kan sette på russebuksa. Det var ikke så mye der, men de får inn om 1 til 2 uker :)) Skulle gjerne ha blogget mere i dag, men skolearbeidet kaller you know, det er mye å lære seg det siste året.

  Smask ;*

 • JegKjederMeg  ...Eller jeg kjeder meg ikke så mye har bare så lte å gjøre på, og så har jeg bare så utrolig lyst at russetiden skal starte slik at jeg kan bruke russeklærne:) Btw redigerte et bilde som jeg syntes ble litt awsome and stuff, så jeg bare slenger det ut i dette innlegget her :) Ha en fin kveld folks! :))

  Smask ;*

 • Reiser til København i morgen.  KLAR TIL Å REISE!

  Nå har jeg nettopp vært hos frisøren og fikset håret mitt før den lille klasseturen vi skal ut på i morgen, da reiser vi til

  Danmark. Flyet går 06:00 i morgen og hjem torsdag 22:50 eller noe, blir kos! :) På onsdagen har jeg og Miriam planer om å finne oss en nattklubb, vi har søkt litt rundt og fant en som heter Rust. Der er det åpent fra 23:00 til 05:00! :) Btw på torsdagen er planen at vi skal ut på shopping.

  Menne no more talking, i have to PAKKE og finne meg et outfit til i morgen. Tror jeg skal gå med antrekket jeg har på bildet til venstre. ;)

  Ha en superfin dag alle sammen! :D

  Smask ;*

   

   

   

   

   

   

 • God morgen!  Følte for å sove litt lenge i dag (12:30) fordi jeg var jo sent hjemme i går, var en tur i byen etter kinoen så. ;) Mennemenne den filmen vi så, Project X var helt AWSOME! Jeg satt i salen og bare hadde lyst til å hoppe i lerrete for å joine festen, hehe. :DD

  Dagen i dag blir slik:

  • Gjøre naturfagslekse
  • Løpe 3000meter, egentrening
  • Spiseeee maatmatmatmatmatmat
  • Se på TV :))

  Q: Dere skal i dag da? :)

  Smask ;*

   

 • Rydding av kjeller.  Dette er da altså min faste ryddedag, oogogog i dag skal jeg rydde kjempefint! Har allerede vasket hyllen min og pyntet den med smykker og drikkene jeg kjøpte i Østerrike,, osv :)) Legger ut bilde av det rene rommet mitt etterpå, it´s going to be AWSOME!!:D

  Rydde humøret mitt så lang:

  HAHAHAHA, likte dette bildet jeg! :)

  Q: Hva skal dere gjøre i dag? :)

  Smask ;*

 • STRESS!  Har hatt og har en ekstremt stressende dag..har fått vite at jeg skal gjøre naturfagsfremføringen min aleneog at jeg må levere inn en naturfagsrapport til i morgen,,, ogogog sååå har vi heldagsprøve i morgen i sidemål. Er veldig god i sidemål faktisk, men problemet mitt er å bøye verb, det er jo helt dødsavanserte bøyinger de har. Btw skulle egentlig ha egentrening i gymmen i dag, men pga alle tingene jeg skal gjøre ferdig til i morgen så måtte jeg droppe det, men skal gjøre det lørdag heller. :)

  Se på denne bøyingen, de er jo døds avansert:


  Vet ikke om innlegget  ble så superbra. Har nettopp våknet likssom :p

  Smask ;*

 • Jeg vil ha en søt liten gris!  Etter å ha sett et filmklipp fra en griseløpskonkurranse på tv2.no så fant jeg ut at jeg vil ha en liten gris når jeg flytter ut om mange år. :) De er jo døds herlige og søte! Å så grynter de så søtt! Aaaww.. ❤  Og utenom om at de er søte og grynter så kan man lære dem triks og ta dem med ut på tur! :D Hadde vært så awsome!


  Åååå se på disse to hjertknuserene da! Får lyst til å klemme bildene! ;) ❤


  (Bildene fant jeg på google)

  Smask ;*

 • Mye kake.  I dag har farfar bursdag så vi skal snart opp på sykehjemmet og spise kake med resten av familien :) Har hatt kake 3 dager i strekk nå, dette blir den 4 dagen så jeg kjenner at jeg begynner i bli litt småkvalmen bare av å tenke at jeg skal putte i meg mer, men er det bursdag så må man jo være høflig og spise ;) Etter vi har vært hos farfar skal vi tilbake hit og feire mamma sin bursdag som var i går, da kommer bare noen i familien på besøk :) 


  Bilde fra kaken jeg gomlet i meg i går ;) Hadde også marsipankake, men den ble det ikke noe bilde av.

  Ha en kosey dag alle sammen! :))

  Smask ;*

 • Woop woop!  create an animated gif
  Yeeeaaap! Nå ser dere hva jeg har gjort i dag. Skikkelig awsome eller hva? ;) Haha.

  Smask ;*

 • God morgen :)  Begynner sent i hver torsdag så i dag sov jeg til klokken 10:00! :D That´s awsome!! hehe, det som er så chill med å begynne sent er at jeg har laaang tid på å fikse meg før skolen starter, å i dag blir jeg kjørt så jeg har enda bere tid enn vanelig :))

  Etter skolen i dag skal jeg ta meg en shoppingtur igjen, trenger noen sko. Har kjempe lyst på Jeffrey Campbell Lita shoes i svart, men de er så sick dyre,,, så jeg tror jeg skal finne noen billige som ligner ;) 

  Ha en super dag alle sammen! :)
  Smask ;*

 • Guess what? Jeg er ennå syk!  Lager bare noen punkter, orker ikke skrive skikkelig. Er for sliten.

  • Har vært syk i 2 og en halv uke nå, først var det influensa og nå lungebetennelse/Mykoplasma + stemmen min er borte, men den kommer kanskje tilbake om en uke.
  • Jeg har vært hos legen tusen ganger disse 2 ukene. Var hos legen før jeg reiste, var hos legen 2 ganger i Zell Am See og i dag var jeg hos legen igjen
  • Fått masse medisiner som jeg har knasket på hele ferien og i dag fikk jeg noen til.
  • Pga at jeg er syk så var hjemme i dag og slappet av, men skal på skolen i morgen. Hva er vell en skoledag uten meg? ;)


  Legger meg nå slik at jeg får litt energi til jeg skal på skolen i morgen. Natta! :)

  Smask ;*

 • Hei alle morgenfugler!  Da mener jeg bokstavelig talt morgenfugler ogsåå,,, dere skjønner:
  vi har fugler utenfor som bor i takrenna vår.. det er veldig koselig det når de starter med å kvitre dagen inn ca. klokken syv på morningen,

  Men okei.. var ikke meningen at jeg skulle fortelle om fuglene heller da, dette er jo min blogg. Det betyr at den skal handle om.. MEG! :D Neida,, bare kødda ;)

  Til opplysning: Er litt bedrebedre i form nå, mye bedre enn i går! Det betyr nok at vi reeeeiser i dag! :D

  Smask ;*

 • Ennå syk.  Jeg er så sick stresset nå, vi skal reise i morgen og jeg er likssom syk ennå,,, sykSYKsyksyksyyyyk!!:( Heldigvis har hosten roet seg ned, men nå har halsen blitt sår etter all hostingen. Nå mangler jeg bare at feberen og smertene i kroppen ska forsvinne!! Teite influensa *hosthost*! Hvis jeg ikke blir frisk så blir det nok ingen reise på meg I guess.. :(
  Menne må gå å legge meg igjen jeg, skal prøve å sove bort sykdommen ;)
  Natta

  Smask ;*

 • hjemme fra skolen.  Ligger her i senga mi med influensa deluxe, det er helt grusomt å ha. Var på skolen i begynnelsen av dagen for å ha en sosiologiprøve, vet ikke hvordan det gikk ettersom hele hodet mitt var vondt,, håper i hvertfall at jeg får en 3+, da blir jeg fornøyd! :) meeenne tror jeg legger meg nå, slik at jeg blir frisk og kan gå på skolen i morgen igjen ;)

   

  Smask ;*

 • Sweet dreams will always be with you..  Synes dette her bildet var så søtt! Se hvor søt jeg var likssom! ♥

  Smask ;*

 • God natt?  Ligger her i sengen og får ikke sove som vanelig. Sovner sikkert i fire tiden i natt også,.. Vet dere hva? Jeg tror faktisk ikke at jeg trenger søvn jeg faktisk, klarer meg jo fint uten!:) UAnsett nå som jeg er våken kan jeg bruke tiden min på viktige ting sånn som skolesaker, øving til prøver og fremføring ;) Omg, jeg er å inteilligent at det ikke burde være lovlig!

  Sier god natt nå jeg, kan jo være at jeg faktisk greier å få meg noe søvn. Sååå god natt peeeepz!

  Smask ;*

 • Får ikke sove..  åå jeg blir så irritert, har ligget våken i en time nå, uten å fått en eneste blunn på øyet! Blærh..yeye, skal ikke klage mer. Håper søvnen tar meg snart da, tror jeg setter på en film eller noe som jeg å den søte bamsen min kan se på til vi sovner (blir alltid trøtt av å se film på kvelden.)


  God natt igjen! :)

 • God natt peepz! Btw har en stress uke forran meg.  Må legge meg nå, får en stress uke forran meg. Huff.. har 2 prøver, en på onsdag og en på fredag og så har jeg en innlevering som skal være inne på torsdag og samme dag skal jeg og Miriam Fjelde lage + øve på en fremføring vi skal ha etter ferien..Og så skal jeg til reggislegen (bare sånn sjekk i siden jeg har hatt reggis før.)  og så til legen, og utenom allt dette her så skal jeg pakke og kjøpe inn ting jeg trenger til jeg reiser på fredag. Årrrhh, så stress.. Jaja.. må prøve å ikke tenke på allt dette her, God natt! :)

  Btw jeg kan spise snop igjen på fredag!!
  Jeg har faktisk vært snopefri helt siden den 4 november eller noe, det betyr ingen kjeks, sjokolade eller annet snop !!

  Smask ;*

 • 5 dager til jeg reiser! (2)  Skimap

  Vi har to trekk å velge mellom:

  • et i Zell Am See
  • et i Kaprun

   

  Trekket i Zell Am See er det trekket som er nærmest oss for vi bor jo rett nede ved innsjøen, da kan vi gå bort tror jeg. Det er 2 trekk der som tar deg med til toppen. :)
  Trekket i Kaprun er det trekket som ligger lengst bort fra oss, men vi skal jo der også :)  Jeg har sett på disse kartene i noen uker nå, og jeg kjenner at det kribler litt i magen and stuff! Gleder meg noe sick til å reise!! Det blir kommer til å bli kjempekjekt å få på meg skiklærne mine igjen. :)  Smask ;*

 • Jeg har en tvillingsøster!  Hun ser ut som meg, har samme interesser som meg, digger meg, elsker godterier og er superkul! :)


  Neida, har ingen tvillingsøster jeg. Likte bare bildet! ;)

  Smask ;*

 • Det vackraste..  Fant en lliten morgensang jeg, så nå skal jeg prøve å stå mens jeg hører på den, da er det opp å gjøre meg klar for dagen som dessverre har startet uten meg. Full skjerpings nå lørdag solstrålen har ikke kommet seg opp ennå! Hehe :)


  Fun fact: Denne sangen ble spilt av hver morgen i morgentrimmen ved siden av skolen i Gran Canaria.
  (var på behandlingsreiser for noen år siden og gikk på skole der litt.) :)

  Smask ;*

 • Ny header.  Har da endelig greid å lage meg en ny header etter en lang ventetid. :)

  Den nye:                                                         Den gamle:

           

  Smask ;*

 • Dagens Outfit.   

   

  Synes jeg ser litt ut som en prinsesse jeg, med krøller og rosa cardigan and stuff,,har også funnet en kjempe søt hårbøyle som har perler og "diamanter" på seg som jeg har brukt, men den synes ikke noe serlig på bildet... Menmen, skal ut å gå en luftetur nå etter trening, det er likssom for å tøye ut eller noe :) Snakkes alle små

   

  Smask ;*

 • Snaaaaart ferdig!  Mangler bare 9 minutter igjen med film så er jeg ferdig med prosjektet mitt!!!!! Hvis jeg blir ferdig før klokken syv skal jeg feire med kino :) Hvis jeg ikke blir ferdig til da såååååå får jeg feire i morgen heller! :D

  Smask ;*

 • Innkjøp: Fluenes Herre boken  Måtte ta et hastekjøp i dag, så da var det rett til Kilden etter skolen hvor jeg hadde reservert en bok. Eller The Book kan man kalle det, Fluenes Herre. Skal jo levere fordypingsemne mitt i morgen tidlig så da må jeg jo ha boken slik at jeg kan bli ferdig med det. Har prøvd å fått tak i boken i mange uker nå, men den har ikke vert noen plass fordi Fluenes Herre kommer på teateret og da må jo alle lese boken før de går. Yeye, menne skjerpings på meg, og btw jeg har faktisk hørt litt av boken for noen uker siden på lydbok, men han mannen leste så sick slow så jeg bare skrudde den av. hehe :)  Kommer jeg nok til å være usosial i mange timer  i dag, men det er bare kanskje. Kan jo være jeg blir ferdig med prosjektet tidligere enn planlagt!  :)

  Ha en fin dag! :)

  Smask ;*

 • jobbe hele natten.  Har funnet ut at jeg skal døyne i natt og bruke tiden på å gjøre ferdig fordypningsemne. Har brukt mange timer av dagen i dag på prosjektet, skal lage en film som skal vare i 15-20 min, og jeg har kun spilt inn 2 min og 35 sek til nå. Sååå jeg har en del arbeid igjen, skal klippe filmer, legge inn bilder, spille inn stemme, lage en god film. åååårhh, så mye arbeid. Hehe, håper jeg får en grei karakter :)

  Smask ;*

 • Bilder: Snøbading.  Følte for å bade litt i dag, så jeg tok på meg bikini og sprang uti snøen :)) Var ute å rullet meg i snøen 2 ganger!!
  På bilde nr 2 så er jeg ganske rød fra livet og ned, dette er fordi jeg satt litt for lenge på rumpa den ene gangen. ;)  Tok meg et forfriskende bad etter dette her :) Aaaahhh, det var herlig.

  Smask ;*

 • You have to have a dream so you can get up in the morning.  God morgen! :)

  Har vært våken i to timer nå, føler meg flink som greier å komme meg ut av den nye, gode og hærlige store senga mi! :)) Men,,, Hadde jeg stått opp senere ville samvittigheten min tatt meg, sååå,,, et godt tips fra meg:

  Stå opp tildig folkens og nyt dagen før den forsvinner!


  Dagen min i dag blir å rydde kjellerstua (noe som jeg skulle gjort ferdig i går), gjøre ferdig fordypningsemne, slappe av med Frank på kvelden. Fant ut at jeg ikke orker noen bytur i dag. :)

  Ha en fin dag da peepz!

  Smask ;*

 • ustabilt sim-kort.  sim-kortet mitt har sluttet å fungere!! FML! Hva er vell et liv uten bruk av mobil og sms sending? :( Får heldigvis ett nytt ett på onsdag, men det er jo kjempe lenge til.. jaja, nå vet der det folks, dere kommer desverre ikke til å få kontakt med meg på en stund.

  Nå skal jeg få ut deprisjonstimen min med å spise chips og usunn mat, er det ikke slik man gjør når livet går skeis? ;)

  Ha en fin kveld verden! :D

 • Heeeeelg!  Nå er det helg igjen, ja nå er det helg igjen og helga varer helt til mandag! eller søndag blir det vell? :p


  Ååå endelig helg igjen. Har ikke helt peil på hva som skjer i helgen, men jeg vet at jeg skal kose meg :) Tror jeg tar meg en tur ut på byen i morgen hvis jeg får dratt med meg noen og hvis snøen roer seg ned! ;)  Kan jo ikke gå med party klær hvis det er kaldt og snø, da blir jeg jo bare forkjølt eller får feber,,, ;)


  Q: Hva skal dere gjøre i helgen? :)

  Smask ;*

 • Snøkaos, kommer meg ikke på skolen.  Kom nettopp inn etter å ha stått ute å ventet på bussen i en time og en halv time.. De andre som stod i busskuret når jeg kom hadde ventet i en time de også,, så det betyr at bussen ikke har komt på 2 og en halv time.. fml. det betyr jo at jeg ikke kommer meg til skolen, så nå sitter jeg her med macbooken i fanget og vurderer om jeg skal gjøre ferdig prosjektet mitt nuuuu.. :) Tror jeg skal ta meg en tur ut senere å ta noen bilder hvis været roer seg ned. ;)


  det er mer snø på veiene og i gatene enn det er i hagen til naboen. just so you know it ;)

  Q: Er det snø hos deg?

  Smask ;*

 • Da var den siste julegaven min på plass!  Endelig har jeg fått og er ferdig med å montere sengen, ååå den er helt fantastisk deilig og pen og se på!  Og den er mega høy, den rekker nesten opp til rompa mi når jeg står! ;)
  Er superuper glad nå! :D

  Tusen takk mamma og pappa for julegaven!

  Smask ;*


 • Demonterer.  Nå prøver jeg å demontere slik at jeg kan fjerne den gamle sengen min for den nye har ankommet!!
  Legger ut bilde den nye sengen når jeg har fikset den osv :))


  Se hvor flink jeg er, har snudd sengen på siden og greier. Nå er det bare til å få av bena på den :)

  Smask;*

 • God natt verden!  Tar kvelden jeg nå :) Trenger mye søvn før prøven jeg skal ha i morgen i naturfag. Har om Arv og Miljø så jeg satser på at jeg skal få til litt av prøven! Eller jeg vet jeg klarer det, skal nok få en 6++++ skal dere se ;)
  Men god natt alle sammen, sov godt!♥

  Smask ;*

 • Den naturlige hårfrisyren min.  Dette er det naturlige håret mitt/frisyren min.
  Pleier egentlig å rette det og ha i clips til normalt. :)

  Hva synes dere om det?

  Smask ;*

 • Sengen min har komt!  Fikk nettopp vite at den stoooore senga som jeg har bestilt har komt til butikken! :DDD 
  Men..!
  det er alltid et men selvfølgelig... jeg får den ikke før i morgen eller noe. :(
  menne whatever,, er kjempeglad, jeg gleder meg så sykt mye til å få en stor seng, tror den er 150cm bred som er mye større enn min gamle som jeg tror er 75cm bred. :)

  mennemenne må jobbe med et prosjekt så derfor kan jeg desverre ikke snakke hull i hodene deres for øyeblikket :(

  Smask ;*

 • Får snaaaaaart Mastercard og Visa kort! :D  Var på DNB i dag for å få Visa kort, kan jo ikke gå rundt med et kort for 13- 17åringer nå når jeg er 18 år gammel..
  Blir bare helt feil. Så da jeg kom snakket hun om diverse ting,  jeg bare nikket, smilte og prøvde å forstå hva dama forklarte om de forskjellige pakkene som jeg kunne ha, jeg valgte studentpakken. Pakken inneholder både et Visa kort og et Mastercard, før jeg kan bruke mastercardet  må jeg først få meg en jobb.

  Fikk også tatt ett nytt bilde til Visaen, kan jo ikke gå rundt med et bilde der jeg er 13 år gammel på, som leg,, det er så sykt standard at når jeg skal ut på byen så ser de ekstra lenge på kortet mitt og meg, så av og til må jeg vise skolebeviset mitt for å vise at jeg er meg.

  Ååååå gleder meg til å få kortene!! De kommer i neste uke allerede! :))

  Smask ;*

 • Tar en tidlig kveld.  Er suuperduper trøtt så jeg tenkte å legge meg tidlig til en forandring! ;)
  Så da får jeg gå å ta skjønnhetssøvnen da.

  God natt alle sammen, sov godt! ♥

  Smask ;*

 • Sweet dreams will always be with you..  No matter the sky is black or blue,
  No matter there is stars or moon,
  As long as Your heart is true,
  Sweet dreams will always be with You.

  Goood Night!♥

  Smask ;*

 • Gårsdagen i bilder.  Var på filmkveld i går, eller noe i den duren. Kvelden startet med at jeg, Frank og Miriam Fjelde måtte passe på huset og hundene til Emma mens hun var å gjorde noen ærender i 3 timer. Vi hadde det faktisk ganskje så kjekt, tok masse bilder og moret oss! :) Fikk også besøk av Lars som Miriam hadde invitert bort. Da Emma kom tilbake måtte Miriam stikke til byen og møte noen, men hun kom tilbake igjen i løpet av natten. :) Vi andre så film i mens hun var borte, tror den het Sammy eller noe,, den handlet om en skilpadde. :) Veldig søt film♥ 
  Allt i allt har kvelden vært kos! :)  Holder på å le meg i hel når jeg ser på bildene! :)
  Tenk at allt dette tullet fikk vi gjort på 3 timer ;)

  Smask ;*

 • Heisann Sveisann :)  Nå stakk me , eg ska ver me hu kula miriam f vettu :D Hu e faen skam digg dåkk må ta hu asså !!! neida hu e bare mi :) just as u now :)

  Byebye :))))))))))))))


   
  (dette er en facerape av Miriam Fjelde)

 • Får snart besøk!
  Nå har jeg sminket meg and stuff, mangler bare noen klær eller, trenger jeg det? hehe :)
  Miriam Fjelde kommer snart på besøk, så nå må jeg seriøst få ræva i gir!!

  Smask ;*

 • Kjøpt: Adele song pack.  Kjøpte meg Adele pakken til singstar, den inneholder 5 av hennes sanger.
  Det kostet meg 47 kr, og det er 3 kr i avslag det! ;)
  Singstar er så koooooos! :))

  Smask ;*

 • Her sitter nå jeg...  I dag skulle jeg snakke med en skolerådgiver klokken 09:00, selv om jeg ikke begynner på skolen før 11:45, så nå sitter jeg her utforbi klasserommet mitt med en gammel lånepc fra skolen som ikke har sånn musegreie som vi er vant til, den har kun en rød liten knapp midt på tastaturet som man må bruke.. Legger ut bilde av pcen når jeg kommer hjem, så kan dere se hva jeg sitter å kladder på.. Og ikke nok med at den ikke har musegreie, den har Windows XP, det er jo såå old, ingen pcen har det lenger eller jeg håper nå ikke det :p yeye, 30 min igjen, jeg skal nok klare å holde ut uten å kaste denne i gulvet ;) hehe. Kan ikke ta noe søtt bilde av meg selv heller for selvfølgelig har pcen ikke webcam! typisk.:p

  Vi snakkes senere peepz ♥

  Smask ;*

 • God natt små ekorn!  Tenk hvis alle hadde vært søte små ekorn? Det hadde vært kjempekos, så kan vi alle sammen spise nøtter og klatre i trær sammen, ha gjemmeleken and stuff, Ogogog på kveldene så stikker vi ut i skogen å spiser noen råtne bær hver slik at vi blir fulle! Haha, hadde vært  skam rått! :)
  hehe, litt random innlegg, yeye.. slik er det å være kreativ mine damer og herrer. ;)

  Så god natt alle mine små EKORN sov godt! :)

   

  Smask;*

 • Da endret jeg header da.  Har bare endret sånn foreløpig for å se om jeg liker det eller ikke ;)

  Før                                                               Nå

          

  Smask ;*

 • vurderer skift av header.  Vet ikke helt om jeg skal skifte eller ikke, men det finner jeg nok ut i løpet av dagen.

  Dette er den nye som jeg tenker å bruke  :)  Ett vanskelig valg, hmm.. help me? :)

  Smask ;*

 • På operasjonsbordet.  Mobilen min var ute på en bytur i helgen og festet litt mye, så falt dekselet av og det er nå forsvunnet. Så nå skal Huaweien (U8800) opereres littegrann, tenkte å lappe den sammen igjen slik at den ikke skal bli for deprimert. Tenk hvor trist Huawei må føle seg, den er jo helt naken (men bare på baken)! ;) men jeg kan ikke skrive mere nå for nå skal jeg (dr. Miriam) starte med den ekstremt avanserte operasjonen,, som er å få på mobilen noen klær og sende den til observasjonsrommet! ;)

  Lykke til til doktoren og pasienten ;)

  Smask ;*

 • God natt!  Tenkte å legge meg nå, skal tiiidlig opp sååå.. yeah! ;)
  Natti ♥

  Smask ;*

 • Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
  Dette bildet tok jeg i høst, synes det er ganske så pent :)

  Smask ;*

 • Enjoy the little things in life...

  Sitter her i timen og redigerer bilder jeg har tatt, det er faktisk ganske så kos når du ikke har noe å gjøre. ;) Ååå nå har den nye episoden av Once Upon a Time blitt lagt ut på nettet, gleder meg massemasse til å se den! :) Menne nå må jeg stikke skal høre på en lydbok som læreren har satt på full guffe ut over hele klasserommet.

  Q: Hva synes dere om bildet? :)

  Smask ;*

 • God natt peepz!  Legger meg nå jeg så,, god natt! :)


  Sov godt alle sammen! ♥

  Smask ;*

 • Treningsvideo av meg og lillebror.  video:treningsvideo


  Vi er flinke flinke flinke! :)

  Smask ;*

 • Bilder fra trening.  Bildene er tatt med mobil, så de er ikke superduper gode. ;)


  Måtte jo ta bilde av "outfiten" min ;) skiftet ut skoene med noen treningsko som er rosa på. Må jo matche u know. ;)
  Markus løftet 80kg :)! Er veldig imponert!


  Bilde i speilet høre jo også med ;)

  Det var det :) Skal se om jeg får lagt ut en film også, da prøver jeg meg på slynger :))

  Smask ;*

 • Dagens trening.  Har trent i mange timer (nesten 3 timer) nå og er kjempe stolt av meg selv, seriously! :)
  Har trent med vekter og på forskjellige apparater :)

  Dette er hva jeg har gjort i dag etter rekkefølge:

  • Spinning (15 min)
  • Knebøy med vekter
  • Knebøy på balansepute
  • Trent i slynge
  • Crosstrainer
  • Rodd 2000 meter på romaskin.

  Tok noen bilder, men de legger jeg ut i neste innlegg så det ikke blir rot i dette her innlegget:))

  Smask ;*

 • Morgentrening.  Da blir det trening på meg i dag også da ;) Skal snart stikke på Pulz sammen med Markus og trene på forkjellige apparater :) Btw det bli trening i morgen også, da blir det BodyPump klokken 12:30, gleder meg. :)

  Treningstimene jeg har  prøvd ut til nå er Zumba og Body Pump, og favoritten min er Body Pump. Følte virkelig at jeg fikk gjort noe likssom. Men det kan jo fort snu om når jeg prøver en annen type treningstime.Skal jeg prøve meg på Sh´Bam, Body Attack, Yoga og Step. ;)

  Men kan ikke bable mere nå, må jo ta på meg det søte treningstøyet mitt og gjøre meg klar ;)
  Så vi snakkes♥

  Smask ;*

   

 • Mas, Mas, Mas...  ...oooover hele linja!

  Kjeder meg grusomt for øyeblikket. Det er ingenting kjekt som går på tv og tv-en som jeg kobler til Macen funker heller ikke... :(( Hater å ikke ha noe kjekt å gjøre før jeg legger meg, føler at jeg sløser bort dagen.. hmm... attention please: ALENE HJEMME FEST HOS MEG!! ALLE ER INVITERT. KOMKOM.! :DD  hehe, køøødda, skjer ikke at jeg hadde hatt alene hjemme fest her (er heller ikke alene så.:p) Ohh så masete jeg føler meg nå. hehe. :)
  Nei huff, nå holder det med kjedesnakking (som jeg liker å kalle det)!

  Menne skal skjerpe snakkingen og prøve å være kreativ nå så vi snakkes! ♥  (dette er hva jeg skal gjøre i morgen, hvis noen lurer likssom.)

  Smask ;*

 • Les mer i arkivet Januar 2016 September 2014 August 2014