Østerrike day 6: Skitrekk, sykehusbesøk, shopping og Galla-middag. (Shittefy)
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

Østerrike day 6: Skitrekk, sykehusbesøk, shopping og Galla-middag.Denne dagen i trekket ble jeg kjørt på av en dame som rant rett over fingrene mine med skiene sine (jeg hadde ikke hansker på..), hun stoppet ikke opp å sa unnskyld engang... Men whatever, jeg la ikke helt merke til smerten eller noe så jeg rant videre jeg, plutselig kjente jeg at jeg ble jeg kjempe svimmel og ser ned på hendene mine. Det fosset blod fra dem, jeg tåler jo ikke å se blod så jeg ble døds kvalm og holdt på å besvime, så jeg tok av meg skiene og satte meg rett ned i bakken hvor jeg prøvde å få pusten tilbake (var jo i sjokk. :p). 


En skiskolemann så at vi satt i bakken og kom ned til oss, han hjalp meg med å ta bandasje på hendene, ringte ambulanse og fikk en snøscootermann til å hente meg. Jeg ble hentet etter 10min og kjørt ned til City Xpress, der ble jeg satt i en rullestol og sendt ned med heisen.. Jeg bare tenkte "WTF?! Skjer med at jeg skal sitte i en rullestol?! Beina funker jo? flaut." :p  Da jeg var kommet meg ned ble jeg hentet med Ambulanse og kjørt til sykehus hvor jeg måtte ta røntgen osv.

Så nå har jeg enda engang fått medisiner og masse aent som skal gjøre meg frisk. hehe. Jeg har stor hevelse på hendene, kutt  og jeg har kanskje brukket noen fingre, men det skal jeg sjekke hjemme i Norge fikk jeg beskjed om.
 Nå gjør jeg meg klar til Galla Middag. Vi skal gå med fine klær og pynte oss opp, men hendene mine ser jo ikke så pyntbare ut så jeg får bare plastre dem godt og satse på at det ser bra ut! :) Bw var også å shoppet, kjøpte meg 2 øredobber til oppe i øret, et skjerf, en uglering m/smykke, et ringstativ (sko).
Legger ut bilder fra denne dagen senere, må gjøre meg klar til mat nå :)

Smask ;*

 • 7 kommentarer


  Rebekka23.02.2012 kl.21:02

  stakkars deg, du e så uheldig !
  Miriam23.02.2012 kl.21:56

  Rebekka: mhm, det så sykt standar at någe sånt som dette skjer!
  Ebo-Flesk <323.02.2012 kl.22:33

  Hørtes koselig ut =)
  Andrea23.02.2012 kl.23:57

  hørtes koselig ut før og etter skaden da.. Huff, uheldig! :o
  Leah Renée Live, Laugh, Love24.02.2012 kl.03:54

  Auu!
  Stakkar!
  26.02.2012 kl.18:27

  helveettee! det så ondt ut :o

  Skriv en ny kommentar

  hits