Mallorca dag 6 - Sightseeing i Palma (Shittefy)
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

Mallorca dag 6 - Sightseeing i PalmaI dag var jeg og mamma på en guidet tur i Palma som er hovedstaden i Mallorca. Lærte meg mye nytt og det var veldig lærerikt! Guiden vår var morsom og snakket engelsk, han ver helt inni stoffet han skulle fortelle til oss så det var kjekt å høre på.:) Det første vi gjorde da vi kom til hovedstaden var å se på korsfestelsen, da så vi ett dramastykke der Jesus ble korsfestet, det var ganske spesielt. Menneskene som spilte hadde fantastiske kostymer og levde seg helt inn i rollene, det var til og med en mann fra publikum som joinet stykket selv om han ikke var med. Folk prøvde å dra ham bort, men han nektet og la seg ned og knelte forran "Jesus".. I slutten ble det veldig kjedelig å stå og se på for allt var jo helt likt hele tiden + at det var liten plass å stå. Jeg hadde kun en fot på trappen jeg stod på.

Etter skuespillet gikk jeg og mamma på cafè og spiste litt mat før vi skulle videre til en stor festning + få en panorama sightseeing i byen :)
Btw det var så varmt i palma at jeg måtte kjøpe meg en t-skjorte der det sto "I ♥Mallorca" på, jeg er en skikkelig turist! Hihi :)
  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits