Topp 9 liste til plasser til et romantisk frieri. (Shittefy)
Forsiden Om meg Outfits Innkjøp Reiser Russ2012 Bilder 30DaysCh.

Topp 9 liste til plasser til et romantisk frieri.Jeg og Silje diskuterer frierier på msn og hvordan vi ville hatt det, vet ikke hvorfor men det er morsomt snakke om det. Vi er begge enige om at det er gutten som skal fri, han skal ha dress på seg og være gentleman.
Vi har laget en topp 10 liste over hvilke plasser vi synes høres romantiske ut.

PLASSER å bli fridd til:

-Prekestolen:
Vi fant ut at prekestolen er en fin plass å bli fridd til, men det er ikke bra hvis mannen har høydeskrekk pluss du blir svett av å gå opp dit og det blir ikke romantisk.

-Seilbåt:
Hva er vell bedre enn ett frieri på sjøen, med roser lys og middag? Bare pass på at du ikke blir sjøsyk

-På hytta
Det begynte som en helt avslappende tur til hytta i ferien. Så kom frieriet! Minuset her er at du må vente til du kommer hjem med å dele dette med resten av verden

-Hotell
Siste kvelden på hotellet, sammen med kjæresten, og dere skal ha en nydelig middag! Du har pyntet deg lenge og går ned trappen. Kjæresten står der i en nydelig dress og alt er perfekt. Til en av de andre gjestene begynner og krangle me resepsjonisten om rommet, og om når flyet går...   

-Hagefest
Alle de nærmeste vennene og naboene på besøk. Kjæresten går ned på ett kne, men kommer seg fort opp igjen når han merker at det kryper maur oppover beina hans!

-Skogen
 En nydelig og forfriskende tur i skogen, er helt fantastisk. Kjæresten går ned på kne, mellom trærne, og alt er perfekt. Bare ett lite problem.. Dere har gått dere vill..


-Restaurant
Dere sitter på en fin restaurant, så kommer kelneren bort med champagne og oppi glasset ligger ringen, da bøyer kjæresten din seg ned på kne og frir til deg, men pass på at regningen ikke blir for dyr.

-Hjemme
Dere sitter i sofaen og ser på filmen dere så sammen førstegang, bordet er pyntet med roser og Te-lys. Etter filmen setter du på sangen dere danset til sammen første gang dere danset sammen, da sangen er slutt takker han for dansen setter seg på kne og frir.

-En plass som betyr mye for dere.
Thihiih♥

Miriam og Silje

 • Stikkord:

  2 kommentarer


  Madde K.K17.07.2010 kl.14:34

  Kjempe fin blogg!

  Liker du å ha hjemme spa?
  thessiie17.07.2010 kl.14:35

  Bra steder! ;D

  Skriv en ny kommentar

  hits